Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yeni atlattım. Yorum yapan üyenin dediği gibi önce, beni üzen, değer vermeyen herkesi çıkardım hayatımdan. Tedavi sürecin de zayif düştüm çalışamadım. Örgü ördüm ve sevdiklerime hediye ettim. Moralinizi yüksek tutun ve unutmayın önce siz, önemli olan siz... Atlatacaksiniz.3 lü negatif meme kanseriyim. İyileşilirmi! Yorumlar hiç açıcı değil. Başına gelen varmı? Psikolojik olarak cok yıprandım.
Amin cok sağol ailede yok malesef bendede kitle bir kaç aydır vardı yeni çıkmıştı agresif bir türmüş böyle olmuş bende şok geçirdim şimdi tedavi planlancakmış tedaviden de korkuyorum. İnsallah iyileşirim yaşım da cok genc dahaCanim bir derdim var grubuna acsan daha cok yorum gelir. Bende ailede genetik kanser olan bir bireyim malesef. Uc sene oldu ameliyat oldum. Benim meme degil kolon. Rabbim şafi ismiyle sifa versin tabiki iyilesen var. Psikolojini iyi tut diyecegim evliysen imkansiz. Cevrenkdeki asalaklari ele. Pis niyetli seni asagi ceken insanlari kesinlikle gorme. Konusmayi tercih etme. Kendine mutlaka ugras bul. Ben ise girdimde beynimdeki sesler durdu. İse giremiyorsan mutlaka arada hava al kendine iyi bak. İmkanim varsa spora gidebilirsin. Yoga plates harika oluyor bu durumda
Ağrılı bir adet Kitle büyük sadece 4 cm. Malesef tek belirti buyduBelirtileriniz nelerdi ? Allah yar ve yardımcınız olsun benim de babam kanser hastası ancak güzel idare ediyoruz. Üzülüp ağlayarak olacak şey değil günlerin kıymetini bilip daha mutlu olmak için çabalamak lazım. Umutlu olduktan sonra gerisi gelir allahın izniyle.
Allahım şifa versin birdaha başınıza gelmesin insallah. Herkesten kacıyorum doktorlar bile atlatcaksın demiyorki hep guclu ol diyor ben hep net bişey bekliyorum belki şyi gelcek duymak yada bilmiyorum. Daha 30 larımın başındayımBen yeni atlattım. Yorum yapan üyenin dediği gibi önce, beni üzen, değer vermeyen herkesi çıkardım hayatımdan. Tedavi sürecin de zayif düştüm çalışamadım. Örgü ördüm ve sevdiklerime hediye ettim. Moralinizi yüksek tutun ve unutmayın önce siz, önemli olan siz... Atlatacaksiniz.
Bakın uzun bir yol, evet dik durmalısınız. Ben onu bitmek bilmeyen grip gibi kabullendim. Netlik konusunda benim doktorum da net değildi, ama tedavini aksatma, evde ki ilaçlarını düzgün kullan gibi tavsiye vermişti. Artık teknoloji çok ilerledi. Korkmayın. Allah yardımcınız olsun.Allahım şifa versin birdaha başınıza gelmesin insallah. Herkesten kacıyorum doktorlar bile atlatcaksın demiyorki hep guclu ol diyor ben hep net bişey bekliyorum belki şyi gelcek duymak yada bilmiyorum. Daha 30 larımın başındayım
Amin inşallah çok sağolunSiz sadece mutlu olmaya odaklanın. Emin olun genç olmanız yenmenizde büyük bir şans. Ben çok inandım şahsen yeneceğinize ve güzel haberlerinizi bekliyor olucam :)
Ne kadar zaman sürdü tedaviniz peki.Bakın uzun bir yol, evet dik durmalısınız. Ben onu bitmek bilmeyen grip gibi kabullendim. Netlik konusunda benim doktorum da net değildi, ama tedavini aksatma, evde ki ilaçlarını düzgün kullan gibi tavsiye vermişti. Artık teknoloji çok ilerledi. Korkmayın. Allah yardımcınız olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Tedaviniz ne kadar sürdü acaba.Ben yeni atlattım. Yorum yapan üyenin dediği gibi önce, beni üzen, değer vermeyen herkesi çıkardım hayatımdan. Tedavi sürecin de zayif düştüm çalışamadım. Örgü ördüm ve sevdiklerime hediye ettim. Moralinizi yüksek tutun ve unutmayın önce siz, önemli olan siz... Atlatacaksiniz.
Kasım 2023 de başladı ve geçirdiğimiz hafta bitti. (2 agustos) Şimdi, koruma tedaviye başladık. 25 gün ışın alacağım. Size sarılmak ve teselli etmek istiyorum. Yaşınız genç, ben 49 yaşındayım. Gençlikte daha kolay bazı şeyler. Benim tek göğüstü. 12 hafta kemoterapi aldım, ameliyat oldum 4 kür daha kemoterapi ve şimdi koruma (tekrarlamasin diye) ışını.Ne kadar zaman sürdü tedaviniz peki.
Ortalama 10 ay kasımda başladı, geçirdiğimiz 2 ağustos da bitti. Şimdi koruma tedavisi başladı.Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Tedaviniz ne kadar sürdü acaba.
Tekrar çok geçmiş olsun. Allahım öyle güzellikler göstersin ki o üzücü günleri unutunKasım 2023 de başladı ve geçirdiğimiz hafta bitti. (2 agustos) Şimdi, koruma tedaviye başladık. 25 gün ışın alacağım. Size sarılmak ve teselli etmek istiyorum. Yaşınız genç, ben 49 yaşındayım. Gençlikte daha kolay bazı şeyler. Benim tek göğüstü. 12 hafta kemoterapi aldım, ameliyat oldum 4 kür daha kemoterapi ve şimdi koruma (tekrarlamasin diye) ışını.
Umarım sizinde yayilmamistir. Öyle olsa bile, umudu olmayan hastaya eziyet olmasın diye tedaviyi uygun görmüyor doktorlar. 4. Evreden dönen insanlar gördüm bu arada.
Lütfen umutsuz olmayın. Tedavi süreci yorucu, ama bıkmak bunalmak yok. Polyannacilik oynadım ben size de tavsiye ederim. İstediğiniz an bana yazabilirsiniz. Dualarım sizinle...
Ortalama 10 ay kasımda başladı, geçirdiğimiz 2 ağustos da bitti. Şimdi koruma tedavisi başladı.
Rabbim ya Şafi adiyla şifasını versin sizi sevdiklerine bagislasin inşallah moralinizi yukske tutup ben bunu yeneceğim diye telkinde bulunun inanin lutfenAmin cok sağol ailede yok malesef bendede kitle bir kaç aydır vardı yeni çıkmıştı agresif bir türmüş böyle olmuş bende şok geçirdim şimdi tedavi planlancakmış tedaviden de korkuyorum. İnsallah iyileşirim yaşım da cok genc daha
Geçmiş olsun. Sizin de mi 3 lü negatifti?Ben yeni atlattım. Yorum yapan üyenin dediği gibi önce, beni üzen, değer vermeyen herkesi çıkardım hayatımdan. Tedavi sürecin de zayif düştüm çalışamadım. Örgü ördüm ve sevdiklerime hediye ettim. Moralinizi yüksek tutun ve unutmayın önce siz, önemli olan siz... Atlatacaksiniz.