Benim tanıdığım biri var canım atlattı çok şükür..EvEt derdim kanser vulva kanseri..
Belki çoğunuz benim gibi ilk kez duyacaksınız. .
Anneme tanısı kondu..kitlesi büyük karaciger ve akciğer de metastaz var...
Duygularımı ifade etmem keşke mümkün olsa da biraz rahatliyabilsem.
Hiç duyan bilen bu kanser türünü atlatan biri yada birini tanıyan birileri varmı lütfen pozitif şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Allah şifa versin. Anneniz kitlenin okadar büyüdüğünü farketmemiş mi ?EvEt derdim kanser vulva kanseri..
Belki çoğunuz benim gibi ilk kez duyacaksınız. .
Anneme tanısı kondu..kitlesi büyük karaciger ve akciğer de metastaz var...
Duygularımı ifade etmem keşke mümkün olsa da biraz rahatliyabilsem.
Hiç duyan bilen bu kanser türünü atlatan biri yada birini tanıyan birileri varmı lütfen pozitif şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Gerçekten mi inşallah canim inşallah Allah bütün hastalara da benim annemede şifa versin.Ne tedavi görmüş acaba tanıdığınız.Benim tanıdığım biri var canım atlattı çok şükür..
Insallah senin anneciğinde atlatır..
Canım bilmiyorum tedavi aşamalarını ama iyileşti..Gerçekten mi inşallah canim inşallah Allah bütün hastalara da benim annemede şifa versin.Ne tedavi görmüş acaba tanıdığınız.
Teşekürler. Aynen öyle kemoterapi ise yaramissa radyoterapi ye geçilecek sonra.Karaciğer akciğer uzak organ metastazlarıdır,hastalığın 3.ve 4.evrelerinde olur.
Kemoterapi ile küçülme sağlanırsa ışın ameliyat vs ile organdaki tümöre odaklı tedavi uygulanır.
uzun yıllar tedavi ve kontrollerle yaşanılan bir hastalık kanser,bende annemi pankreas kanserinden kaybettim bir yıl önce.
Tümörün agresif olup olmadığı önemidir kanser çeşidinde.
Çok geçmiş olsun sağlık ve şifa diliyorum
Çok teşekkürlerallah şifasını versin. tanıdığım bildiğim biri yok. sadece gönülden geçmiş olsun demek istedim
Amin inşallah çok teşekkürlerKanserin her türlüsü insanı endişelendiriyor, ama içinizi ferah tutun. Artık tedavi yöntemleri öyle çok gelişti ve öyle sağlıklı sonuçlar alınmaya başlandı ki... Sizin sadece çok iyi bir doktor bulmanız, ve sonsuz moral vermeniz yeterli olacaktır. Zira moral bu işin temel yapı taşı...
Annem için geçen seneye kadar 7 sene mücadele ettik bizde, illet ve adı bile tüyleri ürperten bir hastalık. Psikolojisini iyi bilirim. Ancak dediğim gibi, annenizin kanser türü gelişen tedavi yöntemlerinde çok güzel sonuçlar veriyor. Allah'ın izniyle atlatır, çok çok geçmiş olsun. Allah'ım annenizi sizlere bağışlasın :)
Geçmiş olsun.
Maşallah ne güzel ins bizimkide tedaviyeMoralini yüksek tutmak çok önemli bence. Yıllar önce arkadaşımın babasına vücudunun her yerini sarmış demişlerdi. Evlencekti vabam düğünümü göremeyecek diye çok ağlamıştı.
Amca şu an süper. Ama çok mutlu bir adam ben buna bağlıyorum. Hiç bir zaman ah vah demedi. Hala hadi balığa çıkalım der bizleri görünce.
Dipnot: 14 yıl önce tanısı konmuştu. Akcigerden bacağa kadar sardı denmişti. Arada tedavi için kızının yanına geliyor ama nedir olayı tam bilmiyorum.