- 9 Ağustos 2009
- 1.512
- 484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sagolunrabbim şifa versin canım
Amin inşallah teşekkür ederim.Allahım annenize safi isminin hürmetine şifalar nasip etsin
Amin insallah.Teşekkür ederim.Rabbim şifa versin.. çok geçmiş olsun..
Merhaba.benim anneme de bu hafta vulva kanseri teşhisi konuldu.cok araştırdım kimse bilmiyor bu kanser türünü.ltf iletişim kurar misiniz ? Biseyler öğrenmek istiyorumMerhabalar öncelikle annenize geçmiş olsun ve inşallah şu an çok sağlıklıdır aynı anneniz gibi anneme vulva kanseri teşhisi konuldu 6 aydır tedavi oluyor kanser ileri evrede acaba bir şeyler söyler misiniz süreç hakkında ,olumlu bir şeyler duymak istiyorum ve umarım anneniz çok iyidir
Merhaba, söylediğiniz gibi çok nadir görülen bir tür olduğu için bilgi sahibi değil kimse. Süreç nasıl ilerledi. Şikayetleriniz ve tanı koyulması ne şekilde oldu ? Öncelikle çok geçmiş olsun özelden de yazdım size.Merhaba.benim anneme de bu hafta vulva kanseri teşhisi konuldu.cok araştırdım kimse bilmiyor bu kanser türünü.ltf iletişim kurar misiniz ? Biseyler öğrenmek istiyorum