• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser korkum

Esrasoygaz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
23
0
6
34
Afyon
Meraba ablalarım bu sabah kalktım seyim kasınıyodu biraz sonra bakiyim dedim klitorisimin üstünde böyle sivilce gibi değişik bişey var bide suan reglimin 3.günü çok korkuyorum netten vulva kanserine baktım ama şuan ağlıyorum korkumdan nolur bişey söyliyin ben kansermiyim :((((((

Survival

Meraba ablalarım bu sabah kalktım seyim kasınıyodu biraz sonra bakiyim dedim klitorisimin üstünde böyle sivilce gibi değişik bişey var bide suan reglimin 3.günü çok korkuyorum netten vulva kanserine baktım ama şuan ağlıyorum korkumdan nolur bişey söyliyin ben kansermiyim :((((((

Survival

neden direk kansere bağladın anlamadım ben adet döneminde zaten pedden ve ıslaklıktan dolayı kaşıntı sivilce olur yani bide okadar kötü şüphelerin varsa neden doktora gitmiyosun bide oturup ağladınmı yani ortada fol yok yumurta yok

Öncelikle sivilce diye netten baktım vulva kanseri dedi fotolarda flan çok korktum bide 16 yaşındayım ama doktordan çok kokruyorum annemde dedi kaşımışsın ondan olmuştur dedi bilmiyorum ya of :(

Survival

Survival

Bence de ne kanseri hemen kansere bağlama.
Keloit, sivilce, kıl dönmesi hepsi olabilir bunlar da kaşıntı yapar.

Bence kansere bağlamadan önce dermatoloğa görün. Birkaç güne geçmezse
İnterneti hiç didiklememek lazım insanı hemen öleceğine inandırıyorlar.:47::47::47:

Back