• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser illeti Abimi de ald

basin sag olsun bitanem.. abi ölüm dendigi zaman benim yüregim alevler aliyor.. derinden hasret dolusu offf geliyor ama sevdigin kisi gelmiyor..
topraklari bol, mekani cennet, gül kokulu peygamberimize komsu olsun.. bütün ölmüs olan müslüman kardeslerimin ruhuna EL FATIHA...

Allah rahmet eylesin, sizlerede sabır versin canım.
Böyle bir şekilde olması sizin için zor olacak.Vefat sonrası düğün sizin aileniz için zor olacak.Ama hayat devam ediyor.Allah kolaylık versin.

Başın sağolsun mafoldumben
bende babamı 5 ay önce kaybettim kanser illetinden allah sabırlar versin canım çok zor gerçekten çookk.. mafoldumbenmafoldumben

Başın sağolsun arkadaşım. Ölüm de düğün de insanlar için...
Bu illetten hayatını kaybeden o kadar çok insan var ki...
Bir taraftan bu kadar gelişen teknoloji, diğer taraftan da kansere tam bir çare bulunamaması. Çaresizlik gerçekten çok zor.
Sabır ve sağlık diliyorum size...

çok sağolun arkadaşlar yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu :gitme:sizlerden ALLAH razı olsun herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim:1hug: benim gibi yakınları vefat edenlere ALLAH tan rahmet kalanlara da sabır diliyorum mekanları CENNET olur inşallah :Saruboceq:

basınız sag olsun.. Allah rahmet eylesın gunahlarını affetsın ınsallah.. hepımızın gıdecegı yer orası..
Rabbım gerı de kalan sızlere sabırlar ve uzun hayırlı omurler nasıp etsın..

başınız sağ olsun...rabbim abinizin günahlarını affetsin...ruhuna okudum allah kabul etsin...

Başın sağolsun mekanı cennet olsunnn:(
bende bir hafta içinde kansere yenik düşen iktene akarabam ve arkadaşımı kaybettimm çok çok üzgünüm bu illeti kimse dur demiyor bi, ilaçı felen da yok artık kanseri yendim diye de kimseye inanmıyorummm:)

basınız sag olsun.. Allah rahmet eylesın gunahlarını affetsın ınsallah.. hepımızın gıdecegı yer orası..
Rabbım gerı de kalan sızlere sabırlar ve uzun hayırlı omurler nasıp etsın..
amiin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim

başınız sağ olsun...rabbim abinizin günahlarını affetsin...ruhuna okudum allah kabul etsin...
ağzına sağlık ALLAH kabul etsin

Alah rahmet eylesin çok üzüldüm...
doslar sağolsun canım teşekkür ederim

Başın sağolsun mekanı cennet olsunnn:(
bende bir hafta içinde kansere yenik düşen iktene akarabam ve arkadaşımı kaybettimm çok çok üzgünüm bu illeti kimse dur demiyor bi, ilaçı felen da yok artık kanseri yendim diye de kimseye inanmıyorummm:)
üzüntünü anlıyorum seninde başın sağolsun ebedi mekanları cennet olsun

Sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun İnşallah
dileklerin için teşekkür ederim ablacım

başınız sağolsun,toprağı bol olsun inşallah:(((((((((

başınız sağolsun,toprağı bol olsun inşallah:(((((((((
teşekkür ederim sizler sağolun:1hug:

Canım başınız sağolsun. Büyük sabır diliyorum. Ölüm çok acı ne yazıkki.
evet ölüm çok acı ama ALLAH sabrınıda veriyorbaşka türlü yaşayamayız herhalde :çok üzgünüm: iyi dilekleriniz için teşekkür ederim:1hug:

Back