• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser illeti Abimi de ald

başınız sağolsun abiciğinizin mekanı cennet ruhu şad olsun...rabbim geride kalanlara uzun hayırlı ömürlr ve sabırlar versin.....

başınız sağolsun. Allah abinize rahmet eylesin. nur içinde yatsın.
çok zor arkadaşım.Allahım size sabır versin...

canım başınız sağolsun.

ben de çok sevdiğim 4 insanı bu hastalık yüzünden kaybettim. seni çok iyi anlıyorum.teyzem benim düğünümdem birkaç ay önce veft etmişti. ama senin de dediğin gibi hayatta herşey bizler için.

abiciğinin mekanı cennet olsun. allah rahmet eylesin.
size de sabır dilerim.

Başınız sağolsun arkadaşım,çok üzüldüm...
mekanı cennet olsun...
evet herşey insanlar için..
Allahım sabırlar versin...

basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin.
hastalik geldimi genc yasli cocuk demiyor hic...
mekani cennet olsun...

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Rabbim geride kalanlara sabır,sağlıklı ,uzun ömürler nasip etsin ...

başın sağolsun canım.allah sabır versin.çok üzüçü bir durum bir yandan kzın evlensin,bir yandan cenaze.sevinci kederli yaşamak.çok kötü bir eşy.mekanı cennet olsun tatlım.fatihasını okudum bile.allah kabul etsin.kızınada mutluluklar dilerim

Canım başınız sağolsun.Allah sizlere sabır versin..
1 Fatiha okudum,Allah kabul etsin,mekanı Cennet olsun inşallah. a.s.

basınız saolsun subat ayında maalesef babamı kaybettim kanserden cok acı allah sabrınızı versin geride kalanlara allah uzun ömür versin

merhabalar ben çok fazla derdimi kimseyle paylaşmam ama bu sefer paylaşmak istedim.
çok sevdiğim abimi 15 gün önce hain bir hastalık olan kanserden kaybettik:gitme:
duygularım karmakarışık iyileşip kızımın düğününe beklerken biz cenazesine gittik
bu cumarteside kızımın düğünü var karmakarışık duygular içindeyim ağlamak da gülmek de biz insanlar için ama zor bir durum :gitme:
tüm vefat eden insanlara herkesten bir fatiha rica ediyorum hasta olanlara da acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

allahım sabır versin, bende aynı illetten teyzemi kaybettim, bu dertle uğraşan herkese rabbim şifa versinn

başınız saolsun,allah sabır wersın gerıde kalanlara,inşallah duam kabul olur,sizi çok ii anlıorum bende babamı bu hastalıktan kaybettim 9 sene önce

Back