- 25 Ağustos 2014
- 581
- 793
- 39
-
- Konu Sahibi littlezelda
Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah
Ya şafi ismin hürnetine rabbim şifa versin babaciginaMerhaba sizden kanser hastasi babam için aşağıdaki sifa duasını okumanızı istiyorum okuyanlar okudum yazabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Bismilllâhi erkîke min külli şey'in yü'zike min şerri külli nefsin ev aynin ev hâsidin,Allâhu yeşfîke,bismillâhi erkîke. Anlamı:Sana eziyet veren her şeyden,her kıskanç nefisten veya gözden Allah'ın ismiyle sana afiyet dilerim. Allah sana şifa versin. Allah'ın ismiyle sana afiyet dilerim.
Amin inşallahYa şafi ismin hürnetine rabbim şifa versin babacigina
Babacigina 1000 tane ya şafi cekicemAmin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahBabacigina 1000 tane ya şafi cekicem
Sende bol bol cek şifa olsun inşallah allahimin ismi
Teşekkür ederimRabbim 99 ism-i hürmetine şifalar versin şifalara donatsin geçmiş olsun
Okudum çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnMerhaba sizden kanser hastasi babam için aşağıdaki sifa duasını okumanızı istiyorum okuyanlar okudum yazabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Bismilllâhi erkîke min külli şey'in yü'zike min şerri külli nefsin ev aynin ev hâsidin,Allâhu yeşfîke,bismillâhi erkîke. Anlamı:Sana eziyet veren her şeyden,her kıskanç nefisten veya gözden Allah'ın ismiyle sana afiyet dilerim. Allah sana şifa versin. Allah'ın ismiyle sana afiyet dilerim.
Teşekkür ederim inşallahOkudum çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnn
Okudum canım ama reglim sayılır miMerhaba sizden kanser hastasi babam için aşağıdaki sifa duasını okumanızı istiyorum okuyanlar okudum yazabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Rabbim şifa versin size sevdiklerine bağışlasın inşallahMerhaba sizden kanser hastasi babam için aşağıdaki sifa duasını okumanızı istiyorum okuyanlar okudum yazabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim aminRabbim şifa versin size sevdiklerine bağışlasın inşallah
Teşekkür ederim aminOkudum, Allah tez zamanda kalıcı şifa versin.
Okudum, Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin sizlere bağışlasın babacığınızı inşallahMerhaba sizden kanser hastasi babam için aşağıdaki sifa duasını okumanızı istiyorum okuyanlar okudum yazabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim aminAllah acil şifa versin okudum tez vakitte sağlığina kavuşur umarım
Teşekkür ederim amin inşallahOkudum, Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin sizlere bağışlasın babacığınızı inşallah