Kanser Hastası Annem İçin Dualarınızı Rica Ediyorum

İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur allah şifasını versin

Allah tez bir zamanda şifasını versin.Amin

Allah şifa versin inşAllah annenize... Rahmetli Kayahan için 6 ay vermiş dr'lar ama rahmetli üzerine bir 20/25 yıl daha yaşadı bu yüzden moralinizi yüksek tutun bu işler belli olmuyor Allah hiç olmamışa çevirsin inşAllah Ben de sayı belirtmeyeyim ama Nilüfer teyzemiz için ya Şafi ya Muhyî çekeceğim inşAllah.. Siz güçlü durmaya çalışın ki annenize de moral olsun selam ve sevgilerimle

Rabbim acil şifalar versin annenizi size bağışlasın inşallah rabbimin izniyle atlatır
1000 tane de ben okurum rabbim acil şifalar versin

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin eskisinden daha iyi etsin.Olmazları olduran Rabbim. Sabırla namazla dua edin edelim. Merhametlilerin en merhametlisi Güzel Allahımız Annenizi Size ve torununa bağışlasın inşallah

1000 tane Şafi ismi

Rabbim yardımcınız olsun hayırlı şifalar versin

Şu anda burda akşam ezanı okundu,

Sizin orda vakit nasıl bilmiyorum ama,
akşam ile yatsı arasinda şifa salavatını
7 kere okuyun inş.

Ben de okuyayim namazimdan sonra.
Burdan gören arkadaşlar da sizin icin okuyabilir.

Bu salavat sebebiyle diye düşünmekteyim ki k.pederimin kanseri hafifledi, tedavisi düzene girdi, sıkıntıları azaldı.

Anneniz icin de okuyalim beraber.

Geçmiş olsun, sifa dilerim.

K.pederim de 4. evre kanser,
Ama şifa salavatı sayesinde rahatsızlığı hafifledi, tedavisi düzene girdi.
Akşam ile yatsı arasinda şifa salavatını 7 kere okuyun inş.

Bugün annemi kaybedeli 2sene oldu . Ve sizin mesajınızı bugün görüyorum . Allah size bağışlasın. Bugün dua edeceğim annen için . Hamileyim bende hamilelerin duası kıymetliymiş öyle derler . Çok üzüldüm . Allah şifa versin rabbim acısını göstermesin . Allah’a emanet olun

Çok geçmiş olsun canım,1000 Ya ŞAFİ okudum bende,Allahım şifa ,güç ,kuvvet versin,başınızdan eksik etmesin

Ya ŞAFİ CC ..Rabbim tez zamanda şifa versin Nilüfer Hanım teyzemize Aminnn

Ya ŞAFİ CC ..Rabbim tez zamanda şifa versin Nilüfer Hanım teyzemize Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…