- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
Aminnn Allah gani gani razı olsun canımOkudum 50 taneyi. Tekrardan Allah acil şifalar versin
Burada destek veren herkese dua ediyorum Rabbim sizlerinde sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn Allah gani gani razı olsun canımOkudum 50 taneyi. Tekrardan Allah acil şifalar versin
Amin Allah razı olsun canım@eunja canım nasıl oldu abin? Konuyu görünce aklıma geldi. Allah şifa versin en tez zamanda inşallah
100 Aldım
Kalan:67.900
7 tane okudum 1 yasin hediye ettim
53 tane okudum canim yukardaki arkadas da 7 tane okumus kalan:67.840
Rabbim sifalar versin insallah
40 tane aldim 67.800Kalan:67.840
Kafam çok dalgındı şimdi gördüm özür dilerim Allah razı olsun kızlar
Son durum Şu an hastanede abim ilk kurden sonra rahatsızlandı kanında enfeksiyon varmış bir hafta yatış verdi doktor
Allah razı olsun canım40 tane aldim 67.800
Aminnn Allah razı olsun canım Rabbim inşallah bu duaların hürmetine abimi sağlığına kavuşturur bu duayı da sürekli okuyorum zaten artı esmalar devamı okuyorumRabbim bir an once tamamen duzelmesini nasip etsin insallah canim Rabbim isterse hersey olur.. canim belki biliyosundur ama cok guzel bi sifa duasi var onu her an okuyun anlami da cok guzel..
Türkçe Okunuşu: Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Anlamı: Bu hastalığı gider Ey İnsanlarin Rabbi! Şifa ver, cünkü şifa verici Sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Öyle şifa ver ki hiçbir hastalık bırakmasın!