- 30 Kasım 2014
- 28.673
- 126.465
-
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Geçmiş olsun bende kemoterapi alırken bir alternatif tıp uzmanı vardı kendi onkologuma sordum kemoterapi ile bitkisel ilaçların yan etki gösterdiğini bu nedenle onermediklerini söylemişti kemoterapi alırken bir çok sebze , meyve , bitkisel çaylar, bitkisel yağlar yasak çünkü siz yinede onkologunuz ile görüşünMerhaba , cevrenizde kanser icin Elif Guvelogluna gidip tedavi olan var mı?
Teşekkür ederim hemen bakiyorummerhaba. bir de karahindiba bitkisi kanser hücrelerini öldürüyor.
karahindiba kökü ekstresinin lösemi hücrelerini, prostat kanseri hücrelerini ve kemo-dirençli melamonu öldürdüğü tespit edilmiş.
karahindiba çayı tavsiye ediliyor. bir de sirkesi...
Henüz biyopsi bile yapılmadı o yuzden acele ediyorum. Biraz videolar dinledim , umut doldum . Umarım faydasını görürüz buradan paylaşırım.Geçmiş olsun bende kemoterapi alırken bir alternatif tıp uzmanı vardı kendi onkologuma sordum kemoterapi ile bitkisel ilaçların yan etki gösterdiğini bu nedenle onermediklerini söylemişti kemoterapi alırken bir çok sebze , meyve , bitkisel çaylar, bitkisel yağlar yasak çünkü siz yinede onkologunuz ile görüşün
hangi bölgede hücreler?Henüz biyopsi bile yapılmadı o yuzden acele ediyorum. Biraz videolar dinledim , umut doldum . Umarım faydasını görürüz buradan paylaşırım.
Bilmiyorum ama girtlaktahangi bölgede hücreler?
tiroid o zaman. aşı olmuş muydu? biontec yani?Bilmiyorum ama girtlakta
Tiroit degil öyle demedi yani. Ama mr sonucuna göre önce biyopsi, sonra Pet, sonra ameliyat dedi ve girtlak alınacak dedi.tiroid o zaman. aşı olmuş muydu? biontec yani?
o zaman gırtlak kanseri söz konusu. Allah şifa versin. yazdığım şeylerden fayda gören çok duydum. Allahın izniyle babanıza da çare olur.Tiroit degil öyle demedi yani. Ama mr sonucuna göre önce biyopsi, sonra Pet, sonra ameliyat dedi ve girtlak alınacak dedi.
Babamın yaşı var. Ameliyat psikolojik olarak çok etkiler onun için çözüm arıyorum.
Çin aşısı oldu 2 doz
Eveto zaman gırtlak kanseri söz konusu. Allah şifa versin. yazdığım şeylerden fayda gören çok duydum. Allahın izniyle babanıza da çare olur.
ameliyat seceneginiz varsa düsünmeyin alternatifi. hemen olun. daha sonra destek tedavi alırsınız. dedikleri gibi bu tedavıler kullanılan kanser ılaclarıyla etkileşime girip etkisini azaltıyor. zaten cok fazla bı ilaç alternatifi yok kullanılan ılactan max. fayda almak en onemlisi. ben elif hanıma da gıtmıştım ama verdigi şeyleri annem cok kullanamadı alerji yaptı hangısnın yaptıgını da bulamadık. o sebeple hepsini tam kullanmadık. siz doktorunuzu dinleyin en doğru bılgı tespit kendı doktorunuz. guvenmezsenız baska doktor gorusu alın her doktor aynı şeyi soylemeyebilir.Tiroit degil öyle demedi yani. Ama mr sonucuna göre önce biyopsi, sonra Pet, sonra ameliyat dedi ve girtlak alınacak dedi.
Babamın yaşı var. Ameliyat psikolojik olarak çok etkiler onun için çözüm arıyorum.
Çin aşısı oldu 2 doz
Teşekkür ederim iyi bir Dr bulduk ama girtlak alınmadan çare bulur mu ona çabalıyoruz. Onun için tek çare alternatif tıp ama faydası olacak mı bilmiyorum.ameliyat seceneginiz varsa düsünmeyin alternatifi. hemen olun. daha sonra destek tedavi alırsınız. dedikleri gibi bu tedavıler kullanılan kanser ılaclarıyla etkileşime girip etkisini azaltıyor. zaten cok fazla bı ilaç alternatifi yok kullanılan ılactan max. fayda almak en onemlisi. ben elif hanıma da gıtmıştım ama verdigi şeyleri annem cok kullanamadı alerji yaptı hangısnın yaptıgını da bulamadık. o sebeple hepsini tam kullanmadık. siz doktorunuzu dinleyin en doğru bılgı tespit kendı doktorunuz. guvenmezsenız baska doktor gorusu alın her doktor aynı şeyi soylemeyebilir.
EGER FAYDASI OLMAZ İSE geri donulemez yolllara girmiş olursunuz. evet cok duyuyoruz alyternatif tıpla iyileşti diyenleri ama ben birebir hiçbiriyle gorusemedim. şehir efsanesi gibi. hep bi tanıdık hep bi akraba. ya da hastalık öyküsünün bambaşka olmasından kaynaklı iyileşmeler var. her hasta farklı. kaplumbagı kanı için diyene kadar gördüm. gırtlakta onkoloji doktorlarımızı dinlemenizi öneririrm.Teşekkür ederim iyi bir Dr bulduk ama girtlak alınmadan çare bulur mu ona çabalıyoruz. Onun için tek çare alternatif tıp ama faydası olacak mı bilmiyorum.
Ben size katılıyorum dr ameliyat dedi. Ameliyat ettirmek istiyorum . Çünkü onun kadar bilgili değilim.EGER FAYDASI OLMAZ İSE geri donulemez yolllara girmiş olursunuz. evet cok duyuyoruz alyternatif tıpla iyileşti diyenleri ama ben birebir hiçbiriyle gorusemedim. şehir efsanesi gibi. hep bi tanıdık hep bi akraba. ya da hastalık öyküsünün bambaşka olmasından kaynaklı iyileşmeler var. her hasta farklı. kaplumbagı kanı için diyene kadar gördüm. gırtlakta onkoloji doktorlarımızı dinlemenizi öneririrm.
canfezada da yok. tabiki faydaları var ama mucize değiller. ben hepsini arastırıp en iyi buldugum kişi elif guveloğluna gittim. kendisiyle de tanıştım. ama dediğim gibi bunlar takviye. bagısıklık için kullanılabılır. bazı kemo ilaçlarıyla etkileşime girebilir etkisini azaltabılır o zamanlar dıkkatlı olmak lazımAnladığım kadarıyla da elif guvelogluma gidip pek fayda gören yok.
Bu forumda bu kadar etkileşim olduysa? Fayda gören olsa paylaşır değil mi?
Suan kemoterapi görmüyor babam. Hiç tedaviye baslanmadi. Mr sonucuna göre yorum yaptı dr.canfezada da yok. tabiki faydaları var ama mucize değiller. ben hepsini arastırıp en iyi buldugum kişi elif guveloğluna gittim. kendisiyle de tanıştım. ama dediğim gibi bunlar takviye. bagısıklık için kullanılabılır. bazı kemo ilaçlarıyla etkileşime girebilir etkisini azaltabılır o zamanlar dıkkatlı olmak lazım
Merhaba kardeşim Rabbim şifa versin Isırgan otu kürünü denemenizi tavsiye ediyorum annemin nodülleri vardı yok oldu guatır sorunu yaşayanlar düzenli kullanım sonucunda öyle bir problemi kalmadıTiroit degil öyle demedi yani. Ama mr sonucuna göre önce biyopsi, sonra Pet, sonra ameliyat dedi ve girtlak alınacak dedi.
Çin aşısı oldu 2 doz
Merhaba teşekkür ederim. Babam girtlak kanseri , o yuzden fayda edeceğini zannetmiyorum.Merhaba kardeşim Rabbim şifa versin Isırgan otu kürünü denemenizi tavsiye ediyorum annemin nodülleri vardı yok oldu guatır sorunu yaşayanlar düzenli kullanım sonucunda öyle bir problemi kalmadı