- 12 Nisan 2012
- 4.529
- 6.786
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Elif guveloglu ile görüştük. Ameliyat,işin veya kemoterapi ne olursa olsun ,dr .un isine karışmıyor.Isni gecen herhangi birini taniyorum ama bu konu ile ilgi soyle borsey demek istiyorum rahmetli abim kanser tanisi aldiginda 1 mm olan akcigerinde ki tumur ile ilgi olarak altaernatif tip yaoan sozum ona karisimcilarla konusurken bir diyologlarini dinledim .abim onlara bu tedavinin basarili olup olmadigini sordugunda yok oyle kurtulursun yok jemoterapi alirsin diye inanilnaz inandirici ve ikna edici oldular neyse uzun konu.sonucda abim onlarda sise sise karisim aldi.adami ac biraktilar resmen yok o yasak yok bu yasak diye.sonucda abim gida ayrimi yaparak vucudu iyice direncsiz kaldi.yolladigi her ne zikkim karisim idiyse o tum vucuda hizli bir yayilim yapti 6 ay icindede hayatini kayip etti.altarnetif tip denilen olay benim nazarimda sahtekarlik.cevremdectanidigim bir iki kisi abimle ayni zmn hastaydi onlar kem isin alarak hala hayattalar cok sukur masallah ama abim yok.onlar abimin bizimle gecirecegi zamani caldi .diyecegim bu kadar sizlere gecmis omsun sifalar dijerim tipdan ayrilmayin
Amaç bağışıklığı artırmak. Çoğu hastalığın sebebi bağışıklığın azalması diyor.
Ben, dr. larin verdigi tedavinin yaninda ,bağışıklığı artırıcı gıda takviyesi veriyorum dedi.
Hasta kesin iyileşir bile demedi.
Bağışıklık artacak ,zamanla vücut atacak dedi. Ama herkeste aynı etkiyi ,görmüyor dedi.
Sonucta ilaçlar için de öyle.
Hiçbir şeyi yasaklamadi. Verdiklerinin çoğu normal şeyler.
Vitamin, pekmez, polen vs.
Biraz erken gidebilseydik belki fayda görürdük bilmiyorum. Suan yine de güçlü olması için, ıciriyorum.
Artik ameliyat gününe karar verdik. Çünkü gerilemesini bekleyecek zaman yok.
Allah tüm hastalara şifa versin.