- 13 Ağustos 2022
- 8.725
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Göğüs e randevu aldım.Ben normal hasta olmuştum. Öksürüyordum.
Dilan yada doğal yolla( ıhlamur, bal -limon) gibi bir şey de kullaniyuordum. Bu yüzden öksürüğü geçmiyordu. Çok öksürmekten boğazım zedelenmiş
stresten olacağını sanmıyorum. Siz önce sadece göğüs değil, kbb yede gidin.
Babamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.Bencede gögüs daha mantıklı
İnşallah birşey çıkmazBabamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.
Devam edince kbb ye götürdük. Ve kötü haber aldık.
O yuzden ikisine birden gitmesini tavsiye ediyorum.
İyi düşünün, her hastalığın belirtisi birbirine benziyor.İnşallah birşey çıkmaz
Öncelikle geçmiş olsun gırtlak kanseri mi ?Babamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.
Tekrar kan gördüm ama böyle damla olacak kadar değil.Gece yanıma poşet alıyorum poşetin içinde gördüm.Normal grip olsaydım burnum akardı akmiyor sadece öksürüğüm var.Bencede gögüs daha mantıklı
Allah korusunÖncelikle geçmiş olsun gırtlak kanseri mi ?
Toz alerjisi veya üşüme diye düşündüm.Usume olsa burnumda akmaz mi ?İyi düşünün, her hastalığın belirtisi birbirine benziyor.
Bu sadece önlem, içiniz rahatlasin
Bencede ama şimdi randevu almıştım göğüs e gidiyim doktorun yönlendirmesine göre hareket ederimbence kbb gidin bu kadar uzun sürmesi ve kan çok normal değil.
BilemiyorumToz alerjisi veya üşüme diye düşündüm.Usume olsa burnumda akmaz mi ?
Göğüse de gidin tabi. Ama devlete gidecekseniz, şimdiden kbb dr una da randevu alinBencede ama şimdi randevu almıştım göğüs e gidiyim doktorun yönlendirmesine göre hareket ederim
Babamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.
EvetÖncelikle geçmiş olsun gırtlak kanseri mi ?
Evetsigara alkol kullanmaz. Korona falan da olduğu için hep akciğer filmi çekildi. Balgam şikayetini sonradan söyledi. Belki önceden de vardi bilmiyorum.
Genel durumu iyiydi yani soğuk algınlığı belirtisi gibi.
Benim kız kardeşim senin gibiydi öksürükte başladı kanlar sonra uyurken yastığa geliyordu parça parça kan sonra afedersin ama makatindan geldi sonra epilepsi olduğunu öğrendik sık sık nöbet geçiriyor böyle şeyler ihmale gelmez doktora git hemen geçmiş olsun inşallah sende bı sorun çıkmazÖksürürken boğazından kan gelen varmı ? Hafif pembemsi renkte kan geldi.Babama söylemedim reflü ve astım gibi hastalıklardan şüphe duymaya başladım.Randevu alicam.Gecen ay da öksürüğüm kesilmedi.Babam üşütmeye yoruyor.Ama bu grip e hiç benzemiyor.Burun akıntım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?