• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanlı Balgam

Ben normal hasta olmuştum. Öksürüyordum.
Dilan yada doğal yolla( ıhlamur, bal -limon) gibi bir şey de kullaniyuordum. Bu yüzden öksürüğü geçmiyordu. Çok öksürmekten boğazım zedelenmiş
stresten olacağını sanmıyorum. Siz önce sadece göğüs değil, kbb yede gidin.
Göğüs e randevu aldım.

Bencede gögüs daha mantıklı
Babamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.
Devam edince kbb ye götürdük. Ve kötü haber aldık.
O yuzden ikisine birden gitmesini tavsiye ediyorum.

Babamin kanlı balgami var diye göğüse götürdük. Akciğer temiz çıktı. Rahatladık, boğaz tahriş oldu diye düşündük. Kbb ye hemen götürmedik devlette randevu bulunmuyordu.
İnşallah birşey çıkmaz

Öncelikle geçmiş olsun gırtlak kanseri mi ?

Ağır bir bronşit atağında oksurmekten boğazım tahriş olmuştu ve kanlı balgam çıkarıyordum. Doktora görünün yine de.

Ameliyat oldu mu konunuzu okudum çok geçmiş olsun

Evet😔 sigara alkol kullanmaz. Korona falan da olduğu için hep akciğer filmi çekildi. Balgam şikayetini sonradan söyledi. Belki önceden de vardi bilmiyorum.
Genel durumu iyiydi yani soğuk algınlığı belirtisi gibi.

Çoğunlukla sigara içenlerde oluyor gerçekten bu illetin nerde naıl çıkacağı belli olmuyor

Öksürürken boğazından kan gelen varmı ? Hafif pembemsi renkte kan geldi.Babama söylemedim reflü ve astım gibi hastalıklardan şüphe duymaya başladım.Randevu alicam.Gecen ay da öksürüğüm kesilmedi.Babam üşütmeye yoruyor.Ama bu grip e hiç benzemiyor.Burun akıntım yok.
Benim kız kardeşim senin gibiydi öksürükte başladı kanlar sonra uyurken yastığa geliyordu parça parça kan sonra afedersin ama makatindan geldi sonra epilepsi olduğunu öğrendik sık sık nöbet geçiriyor böyle şeyler ihmale gelmez doktora git hemen geçmiş olsun inşallah sende bı sorun çıkmaz 🙏

Back