- 13 Ağustos 2022
- 8.725
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Git bi doktora şimdi ne denir ki buna 2
Gidicem annemin öksürüğü de kuvvetli idi.Doktor şeker hastalığına bağlamıştı.Doktora git nur, her şey olabilir
Göğüs hastalıklarına randevu aldım ama İnşallah abartmamisimdir.Doktora git nur, her şey olabilir
Reflü de olabilir.Cok geç yatan geç yemek yiyen birisiyim.Sadece son 2 haftadır kendimi düzene soktum.Türk filmlerinde kanlı öksürük vereme çıkıyor, bence hiç bir gün bile bekleme..her sehirde var, yarın verem dispanseriye git, röntgen çektir,muayane ol. İçin rahat eder en azından
Reflüden olduğunu sanmiyorum, benim çevremde herkes reflü, annem ablam falan . Hiç böyle bir belirtisini duymadım
Babamda reflü var zaten.Annemde de böyle aşırı şiddetli öksürük vardı.Doktor şeker hastalığı demişti.Reflü de olabilir.Cok geç yatan geç yemek yiyen birisiyim.Sadece son 2 haftadır kendimi düzene soktum.
Reflü ile ilgili değil. Öksürürken boğazınız tahriş olmuş olabilir. Pembe renkli olması biraz daha iyi. Kanlı olsaydı kötü olabilirdi tabi illa kötü olacak diye bir şey yok. Doktora görünüm röntgen çektirin mutlaka akciğerlerden.Reflü de olabilir.Cok geç yatan geç yemek yiyen birisiyim.Sadece son 2 haftadır kendimi düzene soktum.
Yarına randevu aldım.Bakalim İnşallah birşey çıkmaz.Ama boyunda omuzda ağrı olur diyor reflüde.Benim 2 aydır boynumda şişlik gibi ağrı oluşuyor.Netten baktım.Reflü ile ilgili değil. Öksürürken boğazınız tahriş olmuş olabilir. Pembe renkli olması biraz daha iyi. Kanlı olsaydı kötü olabilirdi tabi illa kötü olacak diye bir şey yok. Doktora görünüm röntgen çektirin mutlaka akciğerlerden.
Göğüs hastalıklarına randevu aldım ama İnşallah abartmamisimdir.
Ben hep ogururum.Dis macunu boğazıma kaçar.2 hafta öncede böyle oldum.Ben biraz aslında o zaman üzüntü ve stres e yordum.Yok, abartma gibi düşünme, temkinli olmak iyidir.
Ben mentollü diş macunu kullanınca öğürüyorum, kan geliyor bazen ama tahriş olduğu için mesela. Çok öksürüyorsan boğazın tahriş olmuş olabilir hemen kötü düşünme ama gidip doktora görünmen çok iyi olur
Ben hep ogururum.Dis macunu boğazıma kaçar.2 hafta öncede böyle oldum.Ben biraz aslında o zaman üzüntü ve stres e yordum.
Sizde birşey çıktı mı ? Stresli bir sene geçirdim de ben bu sene.Daha önce oksurukten boğazım tahriş olmuştu ve kan gelmişti. Hem göğüs hem kbb dr una gitmiştim.
Sana da ikisine gitmeni tavsiye ederim. Önlem her zaman iyidir.
Geçmiş olsun
Stres çok.Tahriş olmuş olabilir, stresten de olabilir. En güzeli doktor bi görsün için rahat eder
Sigara kullanmıyorum.Ama 1 aydır evden çıkmadım.Toz yuttum gibi astım bile aklıma geliyor.Valla korkutmak istemem ama sigara da kullanıyorsanız kesin en kısa sürede doktora görünün
Ben normal hasta olmuştum. Öksürüyordum.Sizde birşey çıktı mı ? Stresli bir sene geçirdim de ben bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?