birde dr gidersem bana yatıs verecek dusuk rıskı dıye degerlendırecek dıye dusunuyorum e ıs durumunu bılıyorsun yatamayacagım ısler bırıbırıne gırecek of ama tabıkı doktoru arayacagım bakalım ne dıyecek
katılıyorumm...cuteee eğer bu seferde doktorun tam bilgi vermezse yok yakınken değiştir kuzucummcanım gerekirse yatarsında bikaç gün bebeğinden ve senden önemli mi, günlerdir ne çekiyosun bak, sosyal hayatında kötü etkilendi, başka yer dediğin makat sanırım, kanama makattanda olsa doktorun bakması lazım kan her halükarda iyi bişey değil nerden geliyosa gelsin, makattansa kabızlık yaşıyosan kılcal damar çatlağı olmuş olabilir dicem ama akıntının içindeki kan neye delalet eder bilemiyorum, düşük tehdidi olduğunda kan daha yoğun oluyo diye biliyorum
katılıyorumm...cuteee eğer bu seferde doktorun tam bilgi vermezse yok yakınken değiştir kuzucumm
saçmalama cute...doktor yatış veridkten sonra seni işten çıkaramazlar..hemde hamile iken...ıste nobetcı dr gıttıgımde eger tekrarlarsa sana ıgne ve calısma yasagı verıcez demıstı bana
o yzuden
yasadıgım sey kanama degıl lekelenme degıl beyaz akıntın ıcınde kan damarları
belkıde zaman gecırmeden gıdıp vajınal bakmaları gerekıyor bılemıyorum
ama tek bıldıgım bana yatıs verırlerse ben bu ıste barınamam onu bılıyorum
bence doktorunu değiştir nöbetçi doktorla falan olmaz iyi bi hastanenin kadın doğum bölümüne git durumunu anlat rahat edemem diyosan kadın doktor seç vajinal muayene yapsın görmekle senin anlatman bir olmaz,kültür alsın olmadı
saçmalama cute...doktor yatış veridkten sonra seni işten çıkaramazlar..hemde hamile iken...
senin bu hakların var tatlım..
hem bebek ve senden dahamı önemli yaaa
üstelik gör bak yatış falan vermicek..
hem hafta sonuna giriyoruz..doktora git bugün durumuda anlat..elbet bir yol gösterecektir..
kültür nasıl alınıyor pekı? hıc alınmadı benden
küçük bi çubukla vajina içinden sıvı alıyolar içi dediğim öyle derinlere kadar sokmuyo tabi, acılı bişey değil
lütfen kimseyle kıyaslama yaparak hareket etmeyin,hamilesiniz ve riske atmayınız..mutlaka doktorunuza görünün..
Allah acil şifalar versin,sağlıklı gebelik geçirmeni ve sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin..
ya güzelim ben önemlisinde değilinde değilim adamlar bana raporda verseler buradakı durum degısecek işten cıkaramazlar ama benım cıkmam ıcın herseyı yaparlar bilmiyormusun gecmıste olanları
ayrıca bu ısı benden baska yapan bılen yok
işleri birbirine sokacaklar sonuc ben 1 hafta yatıp 20 gun canım cıkana kadar calısıcam bu boyle özel sektor doktor ıstedıgı kadar yatıs versın
ben bu aksam gıdeyım ne yapayım mesaı saatlerı cıınde gıdemıyorum mecburen gene nobetcı dr denk gelıcem veya sansım vars akendı doktorumu yakalıcam
saçmalama cute...doktor yatış veridkten sonra seni işten çıkaramazlar..hemde hamile iken...
senin bu hakların var tatlım..
hem bebek ve senden dahamı önemli yaaa
üstelik gör bak yatış falan vermicek..
hem hafta sonuna giriyoruz..doktora git bugün durumuda anlat..elbet bir yol gösterecektir..
kültür nasıl alınıyor pekı? hıc alınmadı benden
canım ben seni çok iyi anlıyorum...
başına gelecekleride çok iyi biliyorum..
ama doktoruna danış..
en azından şimdi telefon aç sor kuzucumm..
ben önemli olduğunu düşünmüyorum ve inşallahta öle çıkacak...
ama asla önemsenmemesi gereken bir durumda değil..
kültür almak çok kolay..bir çubuğun ucuna pamuk sarıolar..ve vajinada dokunduruolar..o gelen akıntıdan biraz alıolar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?