Kanlı akıntı, çok korkuyorum başına gelen var mı?

Lesia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
158
-12
İlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir

hemen kötüye yorma basit bir enfeksiyon da olabilir.Rahimağzı kanseri en son aşama.smer testi yaptırıyor muydun veya en son ne zaman yaptırdın?
Hiç yaptırmadım. İnternetten biraz baktım hepsi ona uyuyordu bu saatte iyice korkmaya başladım. İlk kez başıma geliyor

Hiç yaptırmadım. İnternetten biraz baktım hepsi ona uyuyordu bu saatte iyice korkmaya başladım. İlk kez başıma geliyor
internette her zaman en kötüsü yazar.İlişkiye girmediyseniz yani bakireyseniz rahim ağzı kanseri ihtimaliniz yok.Kaç yaşındasınız?

Çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.

canım bu yaşta rahim ağzı kanseri bu yaşta olma ihtimali düşük.enfeksiyon olabilir.dr a git tahlil iste.
birsey i merak ediyorum rahin ağzı kanseri nedeni sebepleri nedir misal vajinismus olan bir kadın dahamı az risk tasiyor? Ve 30 yaşlarında bir kadın içindeki risk düsük?

İlişkiye girme bir süre. Ve mutlaka prezervatif kullanın.
1 aydır falan ilişkiye girmemiştik ama bunlar olmadan hemen önce prezervatif o an yoktu yanında ve oral seks yaptı böyle söyleyince çok utandım şuan ama ne olduysa ondan sonra oldu aslında. Bu belirtileri yazınca karşıma rahim ağzı kanseri çıktı haliyle çok korktum

birsey i merak ediyorum rahin ağzı kanseri nedeni sebepleri nedir misal vajinismus olan bir kadın dahamı az risk tasiyor? Ve 30 yaşlarında bir kadın içindeki risk düsük?
hpv denen virüs sebep oluyor rahim ağzı kanserine o da erkekten bulaşıyor.erkekte virüs yoksa temizse sıkıntı yok.am a varsa bulaşır bulaştı diye kanser yapacak diye bişey yok.hadi kanser yapacak diyelim arkadaştaki gibi 20 yalında pat diye kanser olmaz.aşamaları var çünkü kanser en ileri en son aşaması.o da zaman alır mutlaka.

X