Mutfak Dekorasyonu kankişimin mutfağından

renk uyumu çok güzel olmuş zevkliymiş arkadaşınız güle güle kullanır inşallah.kullandığı renkleri öğrenme şansım varmı bizde yeni mutfak yaptırıyoruz fikir olur

renk uyumu çok güzel olmuş zevkliymiş arkadaşınız güle güle kullanır inşallah.kullandığı renkleri öğrenme şansım varmı bizde yeni mutfak yaptırıyoruz fikir olur

canım krem rengi ve abanoz rengi resim biraz karanlık çıktığı için belli olmuyo ama yakından gayet güzel görünüyo gerçekten bende böyle yaptırmayı düşünüyorum

mutfak dolapları çok gzl cnm ama keşke tezgah simli olanlardan olsaydı biraz daha açık renkli ya da. çok gzl ama güle güle kullan...

özellikle fayanslarını beğendim ben..

kesinlikle haklısın ben de çok sevdim renk uyumunu. bordürlerin aynısından banyomda tek sıra var benim. kesinlikle sıkmıyor aksine insan baktıkca daha da hoşuna gidiyor. süper bir seçim bence...

bana azcik karisik geldi yoksa güzel

çok teşekkürler kızlar fayanslar gerçekten yakından daha farklı gözüküyo resimdeki gibi değil karışık gibi gözüküyo ama bide diğer eşyalarla daha da bi bütün olucak ozaman daha çok ortaya çıkıcak diye düşünüyoruz

banada dolapların kulpları çok büyük geldi gözüme. daha kibar bişey olsaymış keşke.

şirin ve aydınlık,iyi günlerde kullansın:nazar:
özellikle tezgah arasındaki fayansa bayıldımmmm:40:

Back
X