Mutfak Dekorasyonu kankişimin mutfağından

niye kimsecikler yorum yapmıyor :( arkadaşlar iyi veya kötü her yoruma açığız bakıpta geçmeyin lütfen kızlar

başka resımler aradı gözlerim.. :) güzelmiş renk uyumu falan dolaplar cok şıkmış..:)
mutlulukla kullanın inş.

Denizcim bende çok beğendim:nazar: Ferah ve kullanışlı bir mutfak olmuş. Darısı başımıza değilmi :69:
Düğün ne zaman canım, nışanlıydın yanlış hatırlamıyorsam?

düğününüz benim doğum günümdee ne güzelll:52: :52: :64: bu arada mutfak çokk hoşş.açık renk çok severim ben mutfakta.güzel olmuş.inşallah sizin mutfağınızıı evinizede burda görürüz.:31::31: :21::21:

Son düzenleme:
düğününüz benim doğum günümdee ne güzelll:52: :52: :64: bu arada mutfak çokk hoşş.açık renk çok severim ben mutfakta.güzel olmuş.inşallah sizin mutfağınızıı evinizede burda görürüz.:31::31: :21::21:

çok güzel tesadüf olmuş gerçekten yorumun için teşekkürler inş. o günler gelirde evimi sizlere açarım

çok güzelmiş canım arkadaşının mutfağı...
karşıdaki fayanslar değişik ve hoş olmuş..
güle güle günlerde kullansın..
seninde inş fotolarını görürüz burda...

aynı mutfak dolabından bende yaptırdım üstü lake altı abanoz granitide aynısı ama ara taşını beyenmedim göz yoruyor ben arasına minik taşlı olanlardan kullanmayı düşünüyorum renkleri istikbalin showromunda görüp karar vermiştim çok hoş duruyordu orda yaptırmak istemiştik istikbal 850 .00 tl fiyat verdi daha sonra bir mobilyacıyla anlştık 6000 tl ye yaptırdık bitince bende eklerim inşallah resmini arkadaşın güle güle eskitsin :66:

aynı mutfak dolabından bende yaptırdım üstü lake altı abanoz granitide aynısı ama ara taşını beyenmedim göz yoruyor ben arasına minik taşlı olanlardan kullanmayı düşünüyorum renkleri istikbalin showromunda görüp karar vermiştim çok hoş duruyordu orda yaptırmak istemiştik istikbal 850 .00 tl fiyat verdi daha sonra bir mobilyacıyla anlştık 6000 tl ye yaptırdık bitince bende eklerim inşallah resmini arkadaşın güle güle eskitsin :66:

saol canım teşekkürler

çok güzel bir mutfak güle güle kullansın arkadaşın.İnşallah silinince çizilmez dolap kapakları...

Back
X