kankalar pijama partisinde ve nikoncanla gezmelerde

ÇOOK Tatlısınız
harika bigün geçirmişsiniz bellii
alyaya bak yavrum ya maşallahh :nazar:
nikomun gül yüzüsünü göremedik emme yanındaki onun veletlerimi ??
hepininiiiziii sevioruz :asigim:

Hepiciğiniz çok ama çok tatlı görünüyorsunuz opuyorumnanaktan
Mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor olumunekankayizsmile
Rabbim bozmasın mutluluğunuzu ve dostluğunuzu :nazar::nazar::nazar:
Herşey, gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim sizlere nasip etsin inş. :Saruboceq:
Sevgiler ve kocaman öpücükler kuzularım kaydirigubbakcemile3Şeniz

ayçam a.s.
özlemim :nazar:
hantürksüm zaten mamaları yemedikki bir araya gelince laflamaktan mamalar buz oluyo nikonum hiç canın çekmesin kaydirigubbakcemile3
eylülüm:1hug:
barbim nikonuyu komple kapattık hatunumuz çok güzel nazara gelmesinden korkuyok :jeyyar:iki velet uşağı oliyi
esmerkızım komşum çok teşekkürler:asigim:
ceydam canım ciğerim çok çok teşekkür ederiz sen bizim için apayrısın biliyon dimi :asigim:

ben gec kalmısım fotoları yeni gordumkaydirigubbakcemile2
bu fotoları heyecanla beklıyordumsempatiksalakcinni cooook guzel bır gun oldugu bellıbayanssulusmile
şincikk once masadan baslıyım masa super canım cekmedi desem yalan olurr:kedi:ama nikotin işi olmadı içmeyin bebegem size yazık olurrsempatiksalakcinniben gibi derdinizmi var eşleriniz yanınızdaa hee-tatlicadiarzu-

manzaranız super yaniii:hulya:
o güllü hatun aybik heralll:lepi: siz muhabbete dalın alya cadısıda keşif yapsın napsın kuzuuŞeniz
gelelim canımmmmmŞeniz nikonum ve prenslerineeee ya ben yuzlerini gormek ıstıyodum amaa:sinifsinif: nikonumuda gormek ıstıyodum ama olsun bolede guzelll:lepi:kaydirigubbakcemile5

dostlugunuz daimi olsun bu fotolar hiççç bitmesin Şenizmasallah hepinizeee:nazar::nazar::nazar:

kankalar dostluğunuz daim olsun
resimler harika çok eğlenmişsiniz belli
alyanın patates yiyen ağzını yiyim maşallah boncuğa

alya nası duruyo cok merak ettım,ben kzımdan öturu degıl yatılı alış veriş merk bıle gıtmıyorum uykuları bozulmasın dıye..
çok alakasıuz oldu kusura bakmakaydirigubbakcemile3
baska bır evde de aslaaa uyumuyooooo:gitme:

allah dostluğunuzu daim etsin ayburcummmmm ama hanginiz aybur hanginiz aybukesiniz ya ne olur biri beni bilgilendirsin...dostluğunuza maaşallah...
o sofra mahvetti beni bitiridi gece gece xzgim kalk bana bişeyler oluyor acıktım sanırım....
ahh benım ruyalarıma gırdı tutımm
aynılarını bızde ıstıyoruz ayburumm :1:

ezgicim gördün mü zabaha kadar oturmuşlar ne cipisi bitirmişler ne de browniye dokunmuşlar delikafadulden
ah ben olcaktım ki o mamaları peşimden ağlatır mıydım sempatiksalakcinni cokacimcoook
keşke maille mama da gönderilebilseydi :roflol::roflol::roflol:
walla ben olsaydım o cıps biterdi coktan,ne dersın nıkoncanım maılle yemek gonderme,ısınlanma gıbı seyler cıkarmı? cıkarda biz gorurmuyuz ahh ahh :1:
şuna bak ya sırnaşık şey
herkes beni insan sanıyo ben aslında makineyim :1:

koptum ya nıkoncanım cok bombasın
walla ben suphelenırımm senden
bır ınsan bukadar herseye yetısemez
sende kı enerjı ne boyle
ne yıyor ıcıyorsun soyle bende yapıcam :1:

ayburumm Allah dostlugunuzu daım etsın,cok guzel bır ıkılı olmussunuz gercektende.ama selayhusum gelsin turkıyeye hepberaber toplanalım bızede boyle sofralar kur olma mııı

maşallahhh..
rabbim dostlugunuzu hiiiiçç bozmasınn..
buarada alya duanın o kanepe altındaki pozuna bayıldım...

o minik prenses nekadar büyümüş yaa MAŞALLAHHH.. kanepenin altından çıkarkenki haline bittim :)))
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN DEMİCEM ÇÜNKÜ MAŞALLAHINIZ VAR....

Eğlenceli bir gün hatta bir gece geçirilmiş, besbelliiii :) alyadua nın patates pozuna da bayıldım :)

Back