- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
tutim kırmızılı aybike mavili ben
şuna bak ya sırnaşık şey
herkes beni insan sanıyo ben aslında makineyim
ablası o melek maşallah bi tatlı ya doyamazsın, maşallah subhanallahyüzünüzün duruluğundan belli dost canlısı olduğunuz maaşallah size yaaa allah nazarladan saklasın...ikinizde çok güzelsiniz... o bebişe bittim yaramaz şey yerim onu onada maaşallah...
koptuğum andır makinayım demiş hatun yaa hahahahahahahah
ya nikom yaaa niye gizlettirdin yüzünü çok merak ediyordum senide ama eminimki sende çok güzelsindir....
gördün mü beni ha:roflol::roflol: ablasını hiç görmedi sanki bu yaşına kadar sırnaşık şeyne dersin biloooo :smiley-cool:
ne dersin biloooo :smiley-cool:
hee o afacanlar benimdir kaydirigubbakcemile3bu arada nikom maaşallah çocukların sanırım yanındakiler allah bahtlarını güzel etsin yawrucaklarının allahım analı babalı büyütsün ...
ablası o melek maşallah bi tatlı ya doyamazsın, maşallah subhanallah
özel albümümde bi tane var arkilerim için koymuştum kaydirigubbakcemile
canım papatyam nikonumun kendini bi makine gibi hissetmesinde senin katkı payın çok büyük lakin nikon ismi senden esinlenildi
hiç sorma sırnaşık şeycanım papatyam nikonumun kendini bi makine gibi hissetmesinde senin katkı payın çok büyük lakin nikon ismi senden esinlenildi
douamadım size ama çok iyi geldi özlemiştimmm Şeniz :asigim:sabah 08:30a kadar oturduk 1 saat kadar uyuduk akşama doğru anadolu yakasına geçtik tadı damağımızda kalan muhteşem bi 3 gündü hele bide nikonumuz aramızdaydı ohhhh dahane olsun
biberitom gördün mü çikolatam delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nikonumun yüzünü fotoğraf makinası ile kamufle etmiş süpersin :roflol:
sırada iskender partimiz var bacım sempatiksalakcinnianammmm yirim ben kuzularımı yaaaa teyzesi kurban olsun onlaraaa alya dua mada maşşallah
teyzeleri özledi onları sempatiksalakcinni
bacımın kafasındaki makinede şahane olmuş :roflol:
:kedi:maaşallah maaşallah cnm...
bu arada seni gördüm way be diyorum başka bişey demiyorum maaşallah sana gerçekten yüzünüzün duruluğu samimiyetinizi belli ediyor nikom özel albümünden gördümde resmini allah nazarlardan saklasın senide...
borç hanenize yazıldı :mymeka:nikonum bu senin için
şşşşhhhh bari coleslawlarıma göz dikme :roflol::roflol::roflol:coleslaw şu kfc amcanın nin salatası dimi ay bayılıyom ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?