kankalar pijama partisinde ve nikoncanla gezmelerde

aybur34

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
6.985
2
356
40
İstanbul
rabbime şükürler olsunki kk sayesinde aybiğimi tanıdım
angel2fw7.gif

hayatıma gireli 1.5 yıl oldu ne istediysek rabbim nasip etti :nazar:
daha d
DOSTLUK KAZANDI

Son düzenleme:
ayyy ayburumm ne guzel kızkıza bır gece gecırmıssınız
aybıkeylede tam bırbırınıze yakısmıssınız wallahı
o degılde gece gece orda pıdeyı gordum ya
suan hıc ıyı degılım cok canım cektı cokk :1:

vaaaay coleslawlar götürülmüş cokacimcoook
uff ne zamandır canım hamburger çekiyodu günahıma girdiniz ha netcez şimdi gecenin bu vakti :delphin:

allah dostluğunuzu daim etsin ayburcummmmm ama hanginiz aybur hanginiz aybukesiniz ya ne olur biri beni bilgilendirsin...dostluğunuza maaşallah...
o sofra mahvetti beni bitiridi gece gece xzgim kalk bana bişeyler oluyor acıktım sanırım....

ayyy ayburumm ne guzel kızkıza bır gece gecırmıssınız
aybıkeylede tam bırbırınıze yakısmıssınız wallahı
o degılde gece gece orda pıdeyı gordum ya
suan hıc ıyı degılım cok canım cektı cokk :1:
ezgicim gördün mü zabaha kadar oturmuşlar ne cipisi bitirmişler ne de browniye dokunmuşlar delikafadulden
ah ben olcaktım ki o mamaları peşimden ağlatır mıydım sempatiksalakcinni cokacimcoook
keşke maille mama da gönderilebilseydi :roflol::roflol::roflol:

allahim bu negüzel bir dostluk herkese nasip olmaz kizlar cok sanslisiniz masallah size,
cayinizdan canim cekti bir bardakta bana lütfen
kahvaltinizda süpermis ohhhhhhhh ohhhhhhh

nikonum koptum gece gece yorumuna bana maille burger king yolla nolorrrrrrrrrr bende sana çikolata koleksiyonumdan nestle damak yollim olarmıııııııııııııııııııı???

allahim bu negüzel bir dostluk herkese nasip olmaz kizlar cok sanslisiniz masallah size,
cayinizdan canim cekti bir bardakta bana lütfen
kahvaltinizda süpermis ohhhhhhhh ohhhhhhh
çok doğru dedin selayım bana gençliğimi hatırlatıyorlar olumunekankayizsmile :nazar:
nikonum koptum gece gece yorumuna bana maille burger king yolla nolorrrrrrrrrr bende sana çikolata koleksiyonumdan nestle damak yollim olarmıııııııııııııııııııı???
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam tutim Ayburların bana attığı bi tane burger var bayatlamadıysa hemen sana fw yapim :roflol::roflol: maili sık açıp kapamadım bayatlamamıştır daha delikafadulden sırnaşık şey
nestle damak olma mı bea:dance: ne gönderirsen kardır yeter ki abur cubur fast food ossun :delphin: :dance:

bayat mayat yolla sen ekmeğine bilekurban olurum o burgerin tek susam kaldıysa bile yolla ...
ilahi yaaaaaaaaaaaa gece gece kopardın beni...

hepinize çok teşekkür ederiz
markete gidip bir sürü alışveriş yaptık ama çoğusunu yiyemedik
eğlence daha bitmedi
dünde aybiğin evindeydim fotolar bende olmadığı için yükleyemedim

Alyaya bak girmiş koltuğun altına:roflol::roflol: yirim onu ben Şeniz
öyle tatlıydı ki maşallah
hop bi orda bi burda:emir_bebek:
eline geçeni incelemeden bırakmıyo kaydirigubbakcemile3

Back