Kaniş cinsi yavrumuzdan resimler

beslenme konusunda bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım ama kocaman bir maşallah demeden çıkmak istemedim. çok tatlılar :nazar:

Bir yavru köpek, dört aylık olana ve yemek ihtiyaçları azalmaya başlayana dek günde üç kere beslenmelidir. Dört aydan sonra ise günde 2 kere beslenebilir. Köpeği sık sık beslemek önemlidir çünkü büyüyen bir yavru köpeğin midesi, günlük beslenme ihtiyacını karşılayacak mamayı bir öğünde yiyebilecek kadar büyük değildir. Su kabında daima taze ve temiz su bulunmalıdır.

Yavru bir köpek en hızlı ilk aylarında büyür. Yetişkinliğe yaklaştıkça iç organ gelişimi devam eder ve beslenmek için gerekli besin değerlerini yeterli miktarda içeren yavru köpek mamasına ihtiyaç duyar.

Altı ile sekiz hafta arasında yavru köpeğinizi programlı bir şekilde günde üç kere besleyebilirsiniz.

Yavru köpeğiniz yaklaşık altı aylık olduğunda, olgunluk dönemine kadar programlı bir şekilde günde iki kere beslemeye başlayın.

yavrularınıza maşallah diyelim.. ben de kısmet olursa istiyorum bakalım ama köpeğim çiftleşmek için önümüzde ki hafta uygun döneminde olacak ... umarım benim de böyle bebişlerim olur...

3 ay ve 3 haftalık beslen me nasıl olmalı kaç öğün ve ne kadar vermek doğru beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

anam anam ne tatli seyler bunlar ya ben bunlari koynumda büyütürüm.yatir gögsüne mincikla mincikla sev..masallah...

cevaplarınız için tşkl oğlişimiz çok tatlı henüz peltet ve yamuk yürüyor çok hızlı koştuğunda ise devrilerek yuvarlanıyor izlemeğe değer bütün stres ve sinir gidiyor ismide tombik

Yalnız bir şey soracağım, ben sizin köpeğinizin yavruları sanıp cevap yazdım bu yavru tek mi yoksa bir kaç tane mi... siz başka bir yerden mi aldınız eğer tek bir yavruysa ve 3 haftalık mı.. eğer 3 haftalık bir yavru aldıysanız çok büyük bir hatadır bu, 45 gün dolana kadar anne sütü emmesi gerek kesinlikle eğer emmeden ayırıldıysa tüm hayatı boyunca sağlık problemleri ve gelişme bozukluğu yaşayacaktır..

ben sizin köpeğiniz yavruladı sandım..

Yalnız bir şey soracağım, ben sizin köpeğinizin yavruları sanıp cevap yazdım bu yavru tek mi yoksa bir kaç tane mi... siz başka bir yerden mi aldınız eğer tek bir yavruysa ve 3 haftalık mı.. eğer 3 haftalık bir yavru aldıysanız çok büyük bir hatadır bu, 45 gün dolana kadar anne sütü emmesi gerek kesinlikle eğer emmeden ayırıldıysa tüm hayatı boyunca sağlık problemleri ve gelişme bozukluğu yaşayacaktır..

ben sizin köpeğiniz yavruladı sandım..

içiniz rahat olsun 2aylıkken aldık ama doğumdan sonra foto çektik aldığımız yer ise ? 100 metre ilerdeki komşu,her gün gidip izledik 2ay oluncada aldık.

emacım,maşallahı var,Allah nazarlardan saklasın inşallah:nazar:

Son düzenleme:
X