kanında pıhtı olup clexsan kullananlar ne olurr ulaşın bana

canım bende 31 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce başlamıştım günde 2 doz vuruluorum cleaxne ..koldan yaptırıorum bazen morarmalar oluor ama hiçde öenmli değil ..

geçmiş olsun canım peki coraspirin kullanıyor musun canım ben onuda kullandım mide rehetsızlığı yaşıyorum şuan ama öyle böyle değil feci halde isal oldum coraspirinden kaynaklanıyor
yan etkilerinde mide rahatsızlığı diyor yaaa cuma doktora gidecem işte tekrar soracam artık senden cevap bekliyorum canım tekrar teşekkür ederim

Limon, canım ben de coraspin kullanıyorum ishal falan olmadı ama mide sorunu ben de yasıyorum ve mide koruyucu ilaç kullanıyorum Dr una danış vıbıhlar versin, gecmisolsun

benim bugün daha iyiydi canım bakalım ya inşallah düşünür arkadaşım sulardan olabileceğini söyledi hassas olduğun için seni fazla etkilemiştir dedi bakalım hazır suya başlıcam inşallah düzelirim caanım yaaa

İnsallah canım Allah şifa versin. Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sakın musluk suyu içme zaten, zararlı olabiliyormuş.ben istanbulda oldugum icin hep hazır su iciyorum. Mümkün olduğunca da damacana degil de sise su iciyorum

ankarada yaşıyorum canım ben ya olabilir dediğin doğru neyse artık gittiğimde anlayacaz canım yaa sanki kız olacak gibi geldi bana:))
sağlıklardan başka bir şey önemli değil ne kız ne erkek

gülcüm clexsan için sağlık raporu kullanıyormusun rapor kullanıp para ödüyor musun bana ulaşsana canım ya ben aldım bugün para istediler yine anlamadım birşey

Canım ben hep özelde muayene oldum, hic devlet hastanesine gitmedim gitmeye vaktim de yok malesef. O yüzden parayla alıyorum. Ama bildigim kadarıyla rapora gerek yok devlet hastanesinden bir kadın dogumcu reçeteye yazarsa Sigortandan alabiliyormussun

kıslarrrr kanda pıhtılaşma ve yaptırdıysanız genetik testlerinin adlarını bana yazarmısınızzz??? kürtaj sonrası ilk adeten sonra testleri yaptırmayı düşünüyorum.

canım geçmişolsun. benim yaptırdıgım testler;
Hemogram
Protrombin zamanı
APTT
Fibrinojen

Protein C
Protein S
Antitrombin 3
Antifosfolipid IgM
Antifosfolipid IgG
ANA
Faktör 5 Leiden
MTHFR (METİLENTETRAHİDROFOLAT REDÜKTAZ)
B2 antiglikojen IgG IgM

kızlar bende 3 gün önce 3. cü bebeğimi kaybettim..ilk bebeğim 4 buçuk aylık suyu bitti suni sancı ile doğum yaptım ..diğer ikiside 6 7 haftalıkken düştü.. hamile olduğumu öğreniorum.. kanda gün aşırı bakılıyor. çok güzel değerler artıyor.. kese görülüyor ultrasonda ama tam 6. haftaya ulaşınca kahverengi leke geliyor.. doktora gidiorum ultrasonda bakıyor kese küçülmüş.. kan alınıyor hemen kan değerleri düşmüş.. bu lekeler 4 5 gün çok az az devam ettikten sonra kanama ve sancı coğalıp bebek düşüyor(yani öle birden hemen düşmüyor lekelenmeyle başlıyor 4 5 içinde düşüyor ikiside böyle oldu vede parçalarının şekli şemali tıpkısıydı.. buda kan pıhtılaşması olabilirmiki kızlar sizce yada kan pıhtılaşması olunca ne düşükte ne gibi belirti oluyor?

canımm çok teşekkür ederim.bişey daha sorucam.bu testleri kadın doğum doktorumu yazdı yoksa hematoloji doktorumu yazdı?

ah canım çok geçmiş olsun ya.peki bişey sorucam bu kanda pıhtılaşma sorunumu var acaba?.Doktor herhangi bir test yaptırmadımı sana.kanda pıhtılaşma testleri ve genetik testleri istemedimi?bende bile ilk düşük olduğu halde 6 hafta sonra testleri yaptırıcak doktor.

Son düzenleme:
Özlemcim cok gecmisolsun. Benim de 3 kaybım var 3 unun de kalp atımı da görüldükten sonra 6-7 haftalıkken kaybettim. Benim devam senin anlattığın gibi lekelenmem kanama ve devamında kayıp. Bende pihtilasmada ciddi bir sorun cikmadi, hatta kan sulandirici vermesek ye olur dedi dr, sadee onlem amacli verdi. Asil sorunum rahimde perde varmis. Ve iki kere histereskopi olup perdeyi aldirdim. Simdi 15 haftalik hamileyim allahin izniyle. Bence sende bir rahim filmi çektir, pihtilasma ve genetik testlerini de yaptir.

gül inanırmısın neden düşüo diye gitmedim( akılısızlık ettim ne bileyim... birde sen perdeden neden 2 sefer ameliyat oldunki? 1. si basarılı olmadımı canım.. banada dedi doktor perde varmı diye bakıcaz diye o yüzden sordum tatlım.. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısı bizlere olsun işalalh

Ben gittim de ne değişti. Her seferinde bı sey yok diyip gönderdiler. Geç kalmış sayılamazsın drlar iki düşüğü cok umursamiyorlar 3. Yü de yaparsan o zaman incelemeye başlıyorlar. Ben 3 düşüğümde de kürtaj olmak zorunda kaldım kurtajlardan dolayı yapışiklik ta oluşmuştu, ilkinde yapışiklik alindi ikincisinde perde alındı. Rahim filmi mutlaka çektir tek Dr la yetinme bana perde yok diyen Dr lar da oldu. O yüzden birden fazla Dr a göster. Hakkında hayırlısı olsun insallah

anladım canım... rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsın hakkımızda hayırlı olanlarıda gönlümüze razı eylesin.. aminnnn

ya canım nasıl gitmedin ya kaçıncı düşüğün doktorlare möerak edipte araştırmadılar mı ihmal etme olur mu

canım önce bende özele gitmiştim ama böyle bir durumum olunca araştırma hastanesinde devam etmem gerektiğini doktorum söyledi ben de şuan parayla alıyorum doktor sağlık raporu çıkartalımdedi zaten oda bir işe yaramadı maddi olarak ama sayıca fazla alıyorum sağlıkçı bir arkadaşa anlattık saçma olduğunu söyledi sende böyle birşey oldu mu diye merak ettim canım yyaa ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…