Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım Allah şifa versin. Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama sakın musluk suyu içme zaten, zararlı olabiliyormuş.ben istanbulda oldugum icin hep hazır su iciyorum. Mümkün olduğunca da damacana degil de sise su iciyorum
canım geçmişolsun. benim yaptırdıgım testler;
Hemogram
Protrombin zamanı
APTT
Fibrinojen
Protein C
Protein S
Antitrombin 3
Antifosfolipid IgM
Antifosfolipid IgG
ANA
Faktör 5 Leiden
MTHFR (METİLENTETRAHİDROFOLAT REDÜKTAZ)
B2 antiglikojen IgG IgM
kızlar bende 3 gün önce 3. cü bebeğimi kaybettim..ilk bebeğim 4 buçuk aylık suyu bitti suni sancı ile doğum yaptım ..diğer ikiside 6 7 haftalıkken düştü.. hamile olduğumu öğreniorum.. kanda gün aşırı bakılıyor. çok güzel değerler artıyor.. kese görülüyor ultrasonda ama tam 6. haftaya ulaşınca kahverengi leke geliyor.. doktora gidiorum ultrasonda bakıyor kese küçülmüş.. kan alınıyor hemen kan değerleri düşmüş.. bu lekeler 4 5 gün çok az az devam ettikten sonra kanama ve sancı coğalıp bebek düşüyor(yani öle birden hemen düşmüyor lekelenmeyle başlıyor 4 5 içinde düşüyor ikiside böyle oldu vede parçalarının şekli şemali tıpkısıydı.. buda kan pıhtılaşması olabilirmiki kızlar sizce yada kan pıhtılaşması olunca ne düşükte ne gibi belirti oluyor?
gül inanırmısın neden düşüo diye gitmedim( akılısızlık ettim ne bileyim... birde sen perdeden neden 2 sefer ameliyat oldunki? 1. si basarılı olmadımı canım.. banada dedi doktor perde varmı diye bakıcaz diye o yüzden sordum tatlım.. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini darısı bizlere olsun işalalh
Canım ben hep özelde muayene oldum, hic devlet hastanesine gitmedim gitmeye vaktim de yok malesef. O yüzden parayla alıyorum. Ama bildigim kadarıyla rapora gerek yok devlet hastanesinden bir kadın dogumcu reçeteye yazarsa Sigortandan alabiliyormussun