geçmiş olsun. benımde 2 dusugum oldu. genetık tahlıller ve trambofolın dıe bı test varmıs onları yaptırdım cok sukur bısı cıkmadı sımdı 4.5 gunluk hamıleyım ve bebe aspirini kullanıyorum inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım...
gerçekten mi sadece aspirin mi kullanıyorsun canım ne kadar güzel ya sen bizlerden biraz daha şanslısın ece ya ben hem iğne hem de aspirin kullanıyoumm inşallah canım bizlerde
bebeğini sağ sağlim kucağına alan annelerden oluruzzz
:))
ilk gebeliğimde bebğim gelişmedği için üç aylıkken suni sancı ile doğum yaptım allah kimsenin başına vermesin
bebeğimi ve kanımı incelemeye aldılar kanımda pıhtı çık çıktı şimdi kanımı sulandırıyorum clexsan kullanıyorum arkadaşlar aranızda kullananlarr var mıı
vücudumda küçük morluklar oluştu sizlerdede oluştu mu
(
merhabalar,öncelikle allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...benim yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra hamile kaldı ve hamile kalır kalmaz bu iğneyi vurdu 9 ay.şimdi maşallah kızı 3 yaşında.morluklarda gayet normal içini ferah tut.arkadaşım kol ve bacağına yapıyodu.bende yarın doktora gidicem.benimde ilk bebeğim gelişmediği için geçen p.tesi kürtaj oldum.sanırım bende kan pıhtılaşması var.doktor hamile kalırsan iğneye başlarız demişti.bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.
canım bende 31+4 haftalık hamileyim ilk günden beri aspirin ve iğne kullanıyorum. iğne yerlerinde morluklar oluyor bikaç günde geçiyor ve doğuma kadar kullanıcam bebişlerimiz için değer
geçmiş olsun canım seni çok ii anlıyorum inşallah test sonuçların ii çıkarrr yaa ben şubatta aldırdım işte nisandada hamile kaldım canım inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın bana altı ay bekle dediler ama ben dayanamadım yaa teselli aradım doktoruma muayene olmaya gittiğimde altı ay beklemene gerek yok dedi istediğin zaman hamile kalırsın dedi inşallah seninde yine olurr morluklara gelince karnımdakiler kısa zamanda geçti ya bacaklarımdakiler beni endişelendirdi canım arkadaşınıda tebrik ederim canım inşallah bende en kısa zamanda alırım bebişiii tabii sendee :)dualarım seninle canımmm benim
hayalettt yaa ben isal oldummm şimdi o sayfaya girdimm ama bununla ilgig birşey denk gelmedi ben kullandığımdan beri isalim canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?