• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanında pıhtı olup clexsan kullananlar ne olurr ulaşın bana

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
ilk gebeliğimde bebğim gelişmedği için üç aylıkken suni sancı ile doğum yaptım allah kimsenin başına vermesin
bebeğimi ve kanımı incelemeye aldılar kanımda pıhtı çık çıktı şimdi kanımı sulandırıyorum clexsan kullanıyorum arkadaşlar aranızda kullananlarr var mıı
vücudumda küçük morluklar oluştu sizlerdede oluştu mu
:((

benim arkadaşımda aynı sorun vardı canım 2 düşük yaptı ama şimdi kızını çok şükür kucağına aldı hamilelliği boyunca cleksan kullandı doğuma bikaç gün kala bıraktı ama uzaktık birbirimize morluk şişlik oldu mu bilmiyorum.. allah yardımcın olsun

anladım canım yaa doktor bana bir sene kullanacağımı söyledi anlamadım ama bir daha ki muayenemde detaylı soracam şuan sadece onu düşünüroum
inşallah bende arkadaşın gibi bebimi kucağıma alırım teşekkür ederim:)))

Canım ben de kullanıyorum, benim de düşüklerim oldu. Sonrasında Dr coraspine başladı hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri de clexane kullanıyorum. Şükürler olsun ufak tefek sıkıntılar dısında iyim ve 15. Haftamdayim gebeliğimde. Benim de vücudumda ufak tefek morluklar oluşuyor ve kendiliğinden bir kac günde geçiyor. Allah şifalar versin en kısa zamanda beneğin de olur insallah .

geçmiş olsun. benımde 2 dusugum oldu. genetık tahlıller ve trambofolın dıe bı test varmıs onları yaptırdım cok sukur bısı cıkmadı sımdı 4.5 gunluk hamıleyım ve bebe aspirini kullanıyorum inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım...

gülcüm inşallh sağ sağlim alırız bebişiiimizi benim karnımdakiler çok çabuk bir sürede geçti ama bacaklarımdakiler fazla morardı yaaa
yazz geliyorrrr :)))) bikini giyemicemmmm:)) desemde ciddi alma sadece endişe ediyorum yaaa bende şuan 7+4 günlüğümmm
peki sana doktorun ne kadar kullanacağını söyledi yanıt verirse sevinirim..

geçmiş olsun. benımde 2 dusugum oldu. genetık tahlıller ve trambofolın dıe bı test varmıs onları yaptırdım cok sukur bısı cıkmadı sımdı 4.5 gunluk hamıleyım ve bebe aspirini kullanıyorum inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım...

gerçekten mi sadece aspirin mi kullanıyorsun canım ne kadar güzel ya sen bizlerden biraz daha şanslısın ece ya ben hem iğne hem de aspirin kullanıyoumm inşallah canım bizlerde
bebeğini sağ sağlim kucağına alan annelerden oluruzzz
:))

gerçekten mi sadece aspirin mi kullanıyorsun canım ne kadar güzel ya sen bizlerden biraz daha şanslısın ece ya ben hem iğne hem de aspirin kullanıyoumm inşallah canım bizlerde
bebeğini sağ sağlim kucağına alan annelerden oluruzzz
:))

canım bende 31+4 haftalık hamileyim ilk günden beri aspirin ve iğne kullanıyorum. iğne yerlerinde morluklar oluyor bikaç günde geçiyor ve doğuma kadar kullanıcam bebişlerimiz için değer :emir_bebek::emir_bebek:

ilk gebeliğimde bebğim gelişmedği için üç aylıkken suni sancı ile doğum yaptım allah kimsenin başına vermesin
bebeğimi ve kanımı incelemeye aldılar kanımda pıhtı çık çıktı şimdi kanımı sulandırıyorum clexsan kullanıyorum arkadaşlar aranızda kullananlarr var mıı
vücudumda küçük morluklar oluştu sizlerdede oluştu mu
:((

merhabalar,öncelikle allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...benim yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra hamile kaldı ve hamile kalır kalmaz bu iğneyi vurdu 9 ay.şimdi maşallah kızı 3 yaşında.morluklarda gayet normal içini ferah tut.arkadaşım kol ve bacağına yapıyodu.bende yarın doktora gidicem.benimde ilk bebeğim gelişmediği için geçen p.tesi kürtaj oldum.sanırım bende kan pıhtılaşması var.doktor hamile kalırsan iğneye başlarız demişti.bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.

merhabalar,öncelikle allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...benim yakın arkadaşımda 2 düşükten sonra hamile kaldı ve hamile kalır kalmaz bu iğneyi vurdu 9 ay.şimdi maşallah kızı 3 yaşında.morluklarda gayet normal içini ferah tut.arkadaşım kol ve bacağına yapıyodu.bende yarın doktora gidicem.benimde ilk bebeğim gelişmediği için geçen p.tesi kürtaj oldum.sanırım bende kan pıhtılaşması var.doktor hamile kalırsan iğneye başlarız demişti.bakalım test sonuçları nasıl çıkacak.

geçmiş olsun canım seni çok ii anlıyorum inşallah test sonuçların ii çıkarrr yaa ben şubatta aldırdım işte nisandada hamile kaldım canım inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın bana altı ay bekle dediler ama ben dayanamadım yaa teselli aradım doktoruma muayene olmaya gittiğimde altı ay beklemene gerek yok dedi istediğin zaman hamile kalırsın dedi inşallah seninde yine olurr morluklara gelince karnımdakiler kısa zamanda geçti ya bacaklarımdakiler beni endişelendirdi canım arkadaşınıda tebrik ederim canım inşallah bende en kısa zamanda alırım bebişiii tabii sendee :)dualarım seninle canımmm benim

canım bende 31+4 haftalık hamileyim ilk günden beri aspirin ve iğne kullanıyorum. iğne yerlerinde morluklar oluyor bikaç günde geçiyor ve doğuma kadar kullanıcam bebişlerimiz için değer :emir_bebek::emir_bebek:

evet değer kesinlikle onlar ii olsunda ben çekerim bunları önemi yok
peki juu sen isal oldun mu cevabını bekliyorum sevgili hamişşş:)

geçmiş olsun canım seni çok ii anlıyorum inşallah test sonuçların ii çıkarrr yaa ben şubatta aldırdım işte nisandada hamile kaldım canım inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın bana altı ay bekle dediler ama ben dayanamadım yaa teselli aradım doktoruma muayene olmaya gittiğimde altı ay beklemene gerek yok dedi istediğin zaman hamile kalırsın dedi inşallah seninde yine olurr morluklara gelince karnımdakiler kısa zamanda geçti ya bacaklarımdakiler beni endişelendirdi canım arkadaşınıda tebrik ederim canım inşallah bende en kısa zamanda alırım bebişiii tabii sendee :)dualarım seninle canımmm benim

sağol canım benim.zaten eskidenmiş o 6 ay beklemeler.şimdi daha erken kalabilirsin diyo doktorlar..Allah sesimizi duysun inşallah.benim annem diyabet hastesi ve gergün şeker iğnesi vuruyor.onunda bacakalrı morarıyo ama geçiyo sonra.sanırım bu kan sulandırıcı iğnelerde aynısı.endişelenme canım.Kadın Doğum başlığı altında Gebelik diye bi konu başlığı var.orda kan pıhtılaşması sebebi ile düşük yapanlar ve hamile kalıp iğne vuranların bir topiği var.ben ara sıra orayada giriyorum.bi bak orayada herkes çok ilgili.mutlaka orda sana yardımcı olacak bilgiler vardır.Ayrıca benimde dularımda sen ve ben ve bizim gibi olan tüm hamile kalmak isteyen bacişler için :)))

Son düzenleme:
hayalettt yaa ben isal oldummm şimdi o sayfaya girdimm ama bununla ilgig birşey denk gelmedi ben kullandığımdan beri isalim canım yaa

hayalettt yaa ben isal oldummm şimdi o sayfaya girdimm ama bununla ilgig birşey denk gelmedi ben kullandığımdan beri isalim canım yaa

tatlım iğnenin propesküsünde yan etki diye ishal yazıyomu?bence bi doktorunu hemen ara sor.Bi önlem alınacaksa hemen alınır.benide haberdar et canım.

demiyorr hayalett yaa aspirinde kullanıyorum acaba o mu bu hafta gitmeyi düşünüyorum
raporumu alacam o arada görünmeyi düşünüyorum ama kullananlarda oldu mu diye merak ediyoum

Limon, canım bu pihtilasma olayı çökmemeli bir kavram herkeste farklı farklı nedenlere dayanıyor. Bu yüzden bazı gebelerde sdc aspirin yeterli geliyor. Benim aslında 13. Haftada Dr um günasiri kullan 2 hafta sonra da bırakırsın dedi. Ancak bnm kanamalarım oldu Dr um devam et dedi. Şimdilik tam belli dgl ama 28. Haftaya kadar kullandirabilir. Ama genel prensip doguma 2 hafta kalana kadarmış biraz Dr a ve durumuna gore değişiyor sanırım. Mesela bnm sdc MTHFR heterizigot başka bı sey yok. Benm de dizlerimde falan morluklar oluyor ama sdc bebeğim onemli su anda umurumda dgl morluklar, çatlaklar :)

haklısın gül bebklerimiz iyi olsunda benim hiç birşey umrumda değil çok haklısın ya işte ben isal oldum bilmiyorum muz yemekten bir hal oldum canım :)
işte raporumu alırken bende bir görünecem ya

Back