• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanımda enfeksiyon çıktı ne yapmalıyım

tabi her bitki çayı içilmez ıhlamur içmtim soğuk alırken başka kullanmadım. Nane limon zararı olurmu ne zararı var merak ettim

Nane çayı benim doktorum kesinlikle yok dedi kışın hamis kalmıştım içerim dedim buna rağmen sakın dedi. Nar da öyle çekirdeğinin içindeki bir madde bebeği zehirliyor dedi kış boyu ağzıma bi tane koymadim.

Mesela tarçın da kasılma yapıyor zararlı.

Ben ağzıma sürmedim bu bitkisel şeylerden

Nane çayı benim doktorum kesinlikle yok dedi kışın hamis kalmıştım içerim dedim buna rağmen sakın dedi. Nar da öyle çekirdeğinin içindeki bir madde bebeği zehirliyor dedi kış boyu ağzıma bi tane koymadim.

Mesela tarçın da kasılma yapıyor zararlı.

Ben ağzıma sürmedim bu bitkisel şeylerden
bilmiyordum masum görülenleri bile sakıncalı malesef paylaştığın için teşekkür ederim

Normal kan testleri yapınca çıktı yani bende böyle bir şey beklemiyordum sonra enfeksiyon hastalıkları doktoruna yöneltti oda bazı tahliller yaptı ben bunu 12 13hafta önce geçirmişim bir rahatsızlığın varmı dedi arada boğaz ağrım oluyor vs dedim bir tanesi iki hafta sonra çıkacak.

Back
X