Sivilceli Ciltler Kanı Temizleyerek sivilceden kurtulma!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
İyi akşamlar dilerim sayın kadınlar kulübünün cilt problemi yaşayan bayanları.
Öncelikle zor regl olan biri olarak yüzümdeki ve sırtımdaki sivilcelerden artık sonsuza dek kurtulmaya karar verdim.
çenemde ve anlımda dokunduğumda korkunç ağrı veren uçsuz çıbanımsı sivilceler mevcut.
Arkadaş çevremde görüyorum ki benim gibi bu sorunu yaşayan pek çok insan var.
Cerrahpaşa Fakülte Hastanesinde olmama rağmen dermatoloji bölümüne gitmemek için direniyorum.
Çünkü doktorun bana vermesinden korktuğum bir ilaç var ki yan etkileri oldukça görülesi ve alışma evresi zor.
Bugüne kadar alternatif tıbba çok iyimser bakmış ve ilgilenen biri olarak bu işi doğal bir yoldan yani hiç bir şekilde kimyevi bir destek almadan sonlandırmaya karar verdim.
Ve yaklaşık 1 haftadır bu konuda yazılmış birçok siteyi ve hatta tıbbi makaleleri bile inceledim.
Buradan şu sonuç çıkıyo akne dediğimiz illet yüzeysel olarak sonlandırılamayacak bişey.
Bölgesel sivilceleri yoğun olan kişilerin de güçlü antibiyotik kullanması bence yanlış.
Bölgesel akne kanı temizleyerek tedavi edilebilir.
İçeride ters giden bişeyler var demek ki biz öncelikle içeridekilere savaş açmalıyız.
Değil mi ki bundan binlerce yıl önce hekimler bitkileri kullanarak hastaları tedavi etmiş.
İlla ki o zamanlar herşey son derece doğaldı ama şu anda da o kimyasalları vücudumuza almayarakta bu akne illetini tedavi edebiliriz.
Belki de roaccutane isimli ilaçtan korktuğumdan böyle söylüyo da olabilirim.

VEEEEEEEEEEE Bİ ÇÖZÜM BULDUM SANIRIMMM......

KURAN’DA FAYDALARINA DİKKAT ÇEKİLEN BESİNLER
Üzümün İnsan Hayatındaki Yeri

Böylelikle, bununla size hurmalıklardan, üzümlüklerden bahçeler-bağlar geliştirdik, içlerinde çok sayıda yemişler vardır; sizler onlardan yemektesiniz. (Müminun Suresi, 19)
Üzüm, gıda değerinin yüksek oluşu, vitamin ve madensel maddeler yönünden zenginliği nedeniyle önemli bir besin kaynağıdır. Üzümün içerisinde %20-25 oranında kana hızlı karışan şeker mevcuttur. Bu bakımdan bedenen ve zihnen çalışan kimseler için oldukça faydalıdır; bedensel ve zihinsel yorgunluğu, kansızlığı giderir. İçerdiği bol demir ve şeker sayesinde, vücutta kan yapımını artırır. Ayrıca karaciğer, böbrek ve sindirim sistemi hastalıklarında doğal bir ilaç etkisine sahiptir. Böbrekleri çalıştırır, vücutta birikmiş üre benzeri atık maddelerin böbrekler aracılığıyla dışarı atılmasını sağlar. Aynı zamanda fazla suyu da atarak, yüksek tansiyonu düşürür.Midelerinde ülser veya gastriti olan kişilere, mafsal, ince bağırsak iltihabı ve romatizması olanlara, karaciğer ve dalağı şişmiş hastalara ve zehirlenenlere üzüm suyu içmeleri tavsiye edilir.Bunun yanında kalp adalelerini kuvvetlendirir. Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Kanı temizleyerek, cildin güzelleşmesini sağlar.Üzüm suyu, süt salgısının artmasını sağladığı için annelere özellikle tavsiye edilmektedir. Üzümde bulunan bazı kimyasal maddeler cilt kanserine yakalanma olasılığını azaltır.

ALINTI

Her sabah aç karnına 2 bardak üzüm suyu içmenin bunu sağlayabileceğini bularak bugün gidip CAM şişede 1 Litrelik bir üzüm suyu aldım ve yarın başlıyorum.
Belki içinde katkı maddesi vardır -yediğimiz ekmeklerde bile varken-. Buna inanarak uygulamaya başlıyorum.

VEEE BİR ŞEY DAHA....

O kadar kimyasala karşı bi insan olarak konuştum ve şimdi kendisiyle çelişen bi insana şahit olucaksınız.
Dün bir sitede BAL & SALİSİLİK ASİT maskesi buldum ve uyguladım gerçek anlamda güzel bi sonuç uzun vadede uygulandığında güzel sonuç alınacağı kesin.
Salisilik Asit: Aspirinin içinde yoğun bulunur.
1 tatlı kaşığı balla yarım çay kaşığı salisilik asidi karıştırdım. 15 dakika beklettim ve yıkadım.
Bu karışımı haftada 3 defa uygulamayı düşünüyorum.
Aspirin değil ama. Salisilik Asit eczanede satılmakta ve 10 gram ağırlığında. Üzerinde Avrupa Farmakopesine Uygundur yazmakta.

SONUÇ

Bu yazdıklarımı uygularsınız veya uygulamazsınız tabi ki herkesin kendi cildi kendi tercihi..
Yalnız cilde sürekli yeni maskeler yapmak akneden kurtulmayı sağlamaz belli bir zamandan sonra cilt yapısının tamamen değişmesine neden olur.
Uygulamak istediğiniz bir karışımı sürekli devam ettirdiğiniz ve cildinizi temiz tuttuğunuz sürece belki biraz hafifletebilirsiniz.
Ama ilk şartın kan temizlenmesi olduğunu düşünüyorum ki bu da hem doğal hem de kimyasal mümkün.
Ben doğal yollardan içimde ters giden olaylara savaş açıyorum benimle birlikte bu uygulamaları yapacak arkadaşları görmekte beni daha mutlu ve teşvik eder.

En yakın zamanda PÜRÜZSÜZ bir cilde sahip olmak dileğiyle sağlık dolu günler diliyorum.

Son düzenleme:
keşke bu kadar basit olsa:s öncelikle geçmiş olsun sanada, dilerim tedavinde başarılı olursun. ben bugün zoretenin tedavisine başlıyorum. ve 4 ay önce neden başlamadım diye pişmanım. 4 aydır denemediğim şey kalmadı. eğer sabredebilirsen başarırsın belki. yorumlarını takip edicem.

sanırım pek ilgi görmedi konu.. ilk uygulamadan 2 gün sonra yani bugün asilisik asit ve bal maskesini tekrarladım çok memnunum.

nilüfer haklısın aslında ama bazen çaresiz kalıyoruz ve o kimyasalları dolduruyoruz içimize . roactan ve zoratenini ben de kullandım biraz sıkıntılı bi dönem geçiriyosunuz ama baya etkili ilaçlar.2 sene önce kullanmıştım etkisi artık yeni yeni geçiyo farkediyorum yavaş yavaş cildim yağlanmaya sivilcelerim çıkmaya başladı çünkü.eski kabus dolu günlerime dönmek istemiyorum çok sivilcem vardı o zamanlar .dr a gitsem yine bana roactan veya benzeri bi ilaç başlatacak tahminimce .söylemişti çünkü dr tekrar olursa yine kullanırsın diye.ben de senin gibi düşünüorum içten tedavi lazım çünkü bünye yapıyo bu yağlanma olayını.internette araştırdım hatta yanlış hatırlamıyorsam kadınlar kulubünde de hanımlar paylaşmış mayalı sütle vücudu temizleme içten temizleme her gün bi bardak soğuk süte (sıcak olmayacak) bir çay kaşığı kuru maya katıyosun karıştırıp içiosun sivilceleri kesiyormuş, ben de başladım bu küre 1 aydır içiyorum henüz ben de bir değişiklik olmadı hayırlısı bu kür iyi gelmezse senin üzüm kürünü deniycem artık anlayacağın kimyasal hiç bir şey kullanmamaya direniyorum ben de ...

ben mayalı sütü saç için denemiştim 3-4 defa midem kalkıyodu her defasında ve bu yüzden bıraktım. üzüm gayet iyi geldi sabah susamış uyanırım zaten diktim 1 bardak üzüm suyunu hem enerji de veriyomuş. çok hassas cildi olmayanlara ballı maskeyi de kesinlikle öneririm.

karamelim,
merhaba bana ozel mesaj atmışsın ama ben su an mesaj atamıyorum. buraya yazsam mı bilemedim ama bence doktora ya da ilaç için hemşire varsa (benim kullandığımda firma hemşiresi vardı) onunla irtibata geçmek en doğrusu. yalnış bir yere denk gelmiş olabilir aklıma bir bu geldi. çok geçmiş olsun!

çok teşekkür ederim yaklaşık 1 saat önce firma hemşiresiyle görüştüm büyük ihtimalle vücudunda bi enfeksiyon olduğu için öyle olmuştur veya o gün fazla yorgundur o yüzden de olabilir dedi.

çok teşekkür ederim yaklaşık 1 saat önce firma hemşiresiyle görüştüm büyük ihtimalle vücudunda bi enfeksiyon olduğu için öyle olmuştur veya o gün fazla yorgundur o yüzden de olabilir dedi.

yine geçmiş olsun. doğru, vucüt yorgun ve halsizken bu ilaçlar iyice beter oluyor. ben şimdi ara verdim. Allah annene de şifa versin!

karamelim
üzüm suyuna hala devam ediyor musun?ediyorsan faydasını gördün mü benim sivilcelerimde giderek artıyor

karamelim
üzüm suyuna hala devam ediyor musun?ediyorsan faydasını gördün mü benim sivilcelerimde giderek artıyor

üzüm suyunu yaklaşık 4 gündür içemiyorum ama Salisilik asitle yaptığım maske çok fayda etti. bütün sivilcelerim pıstı aktif aknem yok. sadece biraz izim var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…