kanguru

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
1
merhaba arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu kanguru aldım dışarı rahat çıkarabilmek için ama içine girince ağlamaya başlıyo siz bebekleriniz için kanguru kullanıyomusunuz nasıl alıştırdınız yardım edin evde kapalı kalmaktan çok sıkıldımmmm:a015:

bende kullanıyom benınm oglum aglayınca onun ıcne koyup gezdırıyom onun ıcınde olmaktan baya bır zevk alıyo gezmeyı sevıyo oglum

kızlar ben dr uma sordum kullanılmasınd abir sakınca yokmuş 3 4 kilo olunca başlanabilirmiş yerimseniben

benım kızım bana dogru yuzu donukken sevmıyor ama dısarıya bakarken duruyor etrafı ızlıyebıldıgı ıcın sevıyor,bel desteklı olanları var onları tavsıye ederım dıgerlerı cok yorucu oluyor

bende yüzü bana dönük şekilde denedim hep acaba o yüzdenmi ağladı birde öbür türlü deniyim bari teşekkürler

canim benim kizimda uc aylik dun ilk defa babasi heveslendi kanguruya koydu bir saat gezdik oglumda bisiklette gezdirdik uc bucuk yasinda oldugu icin oda ilgi dikkat istiyo yeni yweni ogreniyor bisikleti.cannim ben yemek yedikten hemen sonra koymuyorum kusar diye yemek yedikten bir saat sonra koyuyorum.canim inan cok iyibirsey is yaparkendede evde durmayincada takiyordum ilk cocugumda ben

X