Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar merhaba 40 günlük bir bebeğim var ve çok huysuz kesinlikle yatmak istemiyor kucağa alıp gezince sakinleşiyor sadece bende ev işlerini halledemiyorum bir türlü hep öte beri yapmaya çalışıyorum aranızda evde kanguru ya da sling kullanıp faydasını görenler var mı acaba 1-2 saat işlerimi halletmek için dursa bile yeterli bana
Kızlar merhaba 40 günlük bir bebeğim var ve çok huysuz kesinlikle yatmak istemiyor kucağa alıp gezince sakinleşiyor sadece bende ev işlerini halledemiyorum bir türlü hep öte beri yapmaya çalışıyorum aranızda evde kanguru ya da sling kullanıp faydasını görenler var mı acaba 1-2 saat işlerimi halletmek için dursa bile yeterli bana
ben kullanıyorum ve memnunum bebeğim 4bucuk aylık oldu hala ara ara içine koyup evi supuruyorum özellikle süpürge sesinde hemen uykuya daliyor çok pahalı birsey almana gerek yok bence benim aldığım linkini kopyalayayim buraya bide bir sayfa var oda çok uyguna satıyor ordanda almıştım. Fazla pahali alma dememin amacı belki bebeğin sevmez içinde durmak istemezse verdigin paraya yazık olmasin..