How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kanguru kullananlar

omerfarugunannesi

kocam ve oğlum..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
190
1
96
Kocaeli
Kanguru kullananlar varsa bana söyleyebilir mi işe yarıyor mu? Kac aylıktan itibaren kullanabilirim? Oğlum 2,5 aylık onu kanguruya koyup alışverişe cıksam kucagımda durur mu? Bi de sırtım belim agrır mı, kendisi 7 kilo oldu, baya ağır bi bebek.

Selam, öncelikle oğluşuna manşallah demek istiyorum. Allah nazarlardan korusun. Evet kanguruda durur sanırım ama bende sırtım ağrır diye kullanmadım. Ama kullananlar kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Ama minnoş şu anda 7 kilo ise önümüzdeki aylarda daha da ağırlaşacağını düşünürsen bence alma derim. Bebek arabası işine daha fazla yarar. Kanguru zorlayabilir. Kışta geldi zaten. ÜŞÜMESıN MıNNOŞ. KIYAMAM.

canım ben aldım rahat olur diye ama benim oğlum hiççç sevmedi 10dk bile durmuyo onun içinde hemen sıkılıo ayrıca bebeğin maş. kilosu iyi senin sırtını ağrıtır:hulya:

geç kalmış olabilirim ama ben aldım ve çok memnunum. kızım 4 aylıkken aldım şu anda 5,5 aylık hala kullanıyorum. arabayı heryere götüremiyorsunuz daha pratik oluyor. evde bile kullanıyorum. dışardada alışverişte filan kolaylık oluyor. kızımda çok seviyor. evdede yüzünü göğsüme dönük koyuyorum hemen uyuyor. ama ben baby sling almak istemiştim iyiki almamışım çünkü taşırken zorlanabilirdim. chicconun you me sini aldık sırta sağladığı destek önemli sırtı hem enine hemde boyuna destekliyor alırken ona dikkat edin derim.

Back