• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kanguru arıyorum satan var mı

pınartugay arkadasın gonderdıgı kangurunun aynısı rengı kırmızı baby to go almak ıstersenız

Chicco Go Kanguru Black - e-bebek.com

bu kangurunun aynısı var elimizde e bebekten alındı.... benim akıllı kardeşim yalnışlıkla 2 tane sipariş verince biri elimizde kaldı..almak isteyen varsa 50 tl kutusunda hiç kullanılmamış..isteyene ürünün kendi resminide atabiliriz

canım benım baby jörn marka kangurum var cok saglıklı bebk ıcın ınternetten aratırabılırsın fıyatını ve ozellıklerını ben 220 tl ye almıstım ıkı ay kullandım kesınlıkle tavsıye ederım cok ucuza verıcem yeterkı ıs gorsun dıye 50 tl ye satıyorum

urun hala elinizde mi?

canım benım baby jörn marka kangurum var cok saglıklı bebk ıcın ınternetten aratırabılırsın fıyatını ve ozellıklerını ben 220 tl ye almıstım ıkı ay kullandım kesınlıkle tavsıye ederım cok ucuza verıcem yeterkı ıs gorsun dıye 50 tl ye satıyorum

baby jörn kangurunun hangi modeli var ve rengini öğrenebilir miyim?hala satmayı düşünüyorsanız ben ilgileniyorum.hangi şehirde yaşıyorsunuz?

BabyBjörn Kanguru Original sprıt kırmızı modelı canım

ben mail adresmi vericem ama daha yeni üye oldum özel mj nasıl atabilirim?

merhaba,

ilgilenen var ise benim chicco you and me fizyolojik bel destekli kangrusu var.buraya foto yukluyemiyorum ama istiyene foto gonderirim mail adresim zeynepcokkal@gmail.com kangru siyah renk tertemiz kullnaildi hic bir yerinde sokuk yirtik yok.Buraya sik giremiyorum bu nedenle buradan yazilanlari goremiyorum.fiyat 90TL (sifir fiyatina bakip degerlendirin lutfen) gene de kesin alicilara biseyler yaparim.yerim olmadigi icin satiyorum oglum buyudu artik durmuyor.

bir de buna bakın 15 tl...

Eklentiler

• $kýyaet2 011.jpg
    $kýyaet2 011.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 42
Back