• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kanguru arıyorum satan var mı

ulen yeni evliyim konuya yabanıyım, diyorum ki bu kadın evde kanguruyu nası beslicek hahahahahhahaahhahahhaaah öldüm gülmektennn

ulen yeni evliyim konuya yabanıyım, diyorum ki bu kadın evde kanguruyu nası beslicek hahahahahhahaahhahahhaaah öldüm gülmektennn

güldüm walla sesli güldüm çocuk uyandı :)) çocuğun olunca yabancı kalmazsın işte mevzuya öğrenmiş oldun :)

Son düzenleme:
Benimde esprit marka kırmızı çok kullanışlı bir kangurum var 2 kere kullandım sadece çok temiz.istersen foto eklerim 50 tl ye veririm..

hayır henüz satılmadı fiyatıda 30 tl yaptım bilginize:) hangi ildesiniz? $DSCN4593.jpg

bizde chicco nun var bi kere bile kullanmadık kutusunda duruyor ilgilenirsen fotolarını koyarım

Benimde elimde var gri turkuaz mavi renkte 15 tl :34: 2 kez kulandım

Kangruya ihtiyacim var arkadaslar elinde olup hala satmak isteyenler fotograf ve fiyat ekleyebilir mi

Kangruya ihtiyacim var arkadaslar elinde olup hala satmak isteyenler fotograf ve fiyat ekleyebilir mi

ben de chıcco var canım buradan bır arkadastan almıstım oglum hıc durmadı ıcınde chıcconun kangurusu Soft&Dream Kanguru bunun aynısı bendekı fotoları aksam eklerım ıkı aylık bır oglum var cunku fırsat buldukca eklıyorum

merhaba bende de chicco you and me fizyolojik sirt destekli kanguru var.cok kullanmadik.sifir fiyati 170-190 civari.ben 90 tl ye satiyorum.ilgilenen olursa fiyatta anlasiriz.mail adresinizi verin resimlerini mail de atarim.beylikduzunde oturuyorum.

bende kraft iki adet var. resimlerini kendi açtığım konuya da ekleyeceğim birazdan ordan da bakabilirsiniz ama isteyen olursa mail de atabilirim. ikisi de tertemiz 2 ay kullanıldı. artık mevsim sebebiyle dışarı çıkamıyoruz. ikiz oldugumuz için yanımıza yardımcımız da yok o sebepten satıyoruz. tanesi 30 tl.
biri krem kırmızı
biri laciverttir

bende kraft iki adet var. resimlerini kendi açtığım konuya da ekleyeceğim birazdan ordan da bakabilirsiniz ama isteyen olursa mail de atabilirim. ikisi de tertemiz 2 ay kullanıldı. artık mevsim sebebiyle dışarı çıkamıyoruz. ikiz oldugumuz için yanımıza yardımcımız da yok o sebepten satıyoruz. tanesi 30 tl.
biri krem kırmızı
biri laciverttir

Eki Görüntüle 828214
Eki Görüntüle 828216

bir de slingimiz var, tercih edenler için 15 tl

Eki Görüntüle 828217

merhaba bende de chicco you and me fizyolojik sirt destekli kanguru var.cok kullanmadik.sifir fiyati 170-190 civari.ben 90 tl ye satiyorum.ilgilenen olursa fiyatta anlasiriz.mail adresinizi verin resimlerini mail de atarim.beylikduzunde oturuyorum.

ben mail adresmi vericem ama daha yeni üye oldum özel mj nasıl atabilirim?

Back