Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ulen yeni evliyim konuya yabanıyım, diyorum ki bu kadın evde kanguruyu nası beslicek hahahahahhahaahhahahhaaah öldüm gülmektennn
güldüm walla sesli güldüm çocuk uyandı :)) çocuğun olunca yabancı kalmazsın işte mevzuya öğrenmiş oldun :)
Aksama yuklerım canım ben daha 40 günlükten kullandım yürüyüş yaparken 9 aylık rahat kullanırsın uZerınde kılo yazıyor ben bı bakıp doneyım sana
mrb kusura bakmayın yenı ıs yenı tasınma ıslerı derken gırme fırsatım cok olmadı kusura bakmayın evet duruyor
bizde chicco nun var bi kere bile kullanmadık kutusunda duruyor ilgilenirsen fotolarını koyarım
Merve hanım mesaj kutunuz dolmuş ulaşamıyorum size
bizde chicco nun var bi kere bile kullanmadık kutusunda duruyor ilgilenirsen fotolarını koyarım
Kangruya ihtiyacim var arkadaslar elinde olup hala satmak isteyenler fotograf ve fiyat ekleyebilir mi
bende kraft iki adet var. resimlerini kendi açtığım konuya da ekleyeceğim birazdan ordan da bakabilirsiniz ama isteyen olursa mail de atabilirim. ikisi de tertemiz 2 ay kullanıldı. artık mevsim sebebiyle dışarı çıkamıyoruz. ikiz oldugumuz için yanımıza yardımcımız da yok o sebepten satıyoruz. tanesi 30 tl.
biri krem kırmızı
biri laciverttir
merhaba bende de chicco you and me fizyolojik sirt destekli kanguru var.cok kullanmadik.sifir fiyati 170-190 civari.ben 90 tl ye satiyorum.ilgilenen olursa fiyatta anlasiriz.mail adresinizi verin resimlerini mail de atarim.beylikduzunde oturuyorum.