Bebek İkinci El kanguru arıyorum satan var mı

benim ki de budur :)) 15 lira.. 5 nokta güvenlikli tamamen temiz we sağlam..

Eklentiler

• $DSCF3993.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
canım benım baby jörn marka kangurum var cok saglıklı bebk ıcın ınternetten aratırabılırsın fıyatını ve ozellıklerını ben 220 tl ye almıstım ıkı ay kullandım kesınlıkle tavsıye ederım cok ucuza verıcem yeterkı ıs gorsun dıye 50 tl ye satıyorum

selam ürün fotoları var mı ?görebilirmiyim

Merhaba,
size nasıl ulaşabilirm bu kanguru için benim ihtiyacım var acil eğer satmadıysanız birde fotosu varmı

6 aylık bebeğim için kanguru arıyorum arkadaşlar acil. Bana döner misiniz?

merhaba bende bi tane kanguru var 5 güvenlikli fazla kullanmadım yeşil krem renginde takımını almıştık bebeğimin kanguruya girebileceği zaman yaza denk gelmişti o zaman da yaylaya gitmiştik kanguru evde kalmıştı döndüğümüzde biraz zaman bindi istersen 20 tl ye gönderebilirim

selam
mesaj yazdınız . bir daha sesiniz çıkmadı. sizde hala mevcutmu kanguru?

Selam. Bende de bu var. 15 tl.

Eklentiler

• $20130604_131025.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $20130604_131056.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 46
mrb bende de var hiç ama hiç kullanmadık set olarak almıstım.diğerlerını kulluandım kangrum sıfır hıc kullanılmadı.kargo size ait 10 tl ilgılenen mesaj atsın

selam
mesaj yazdınız . bir daha sesiniz çıkmadı. sizde hala mevcutmu kanguru?

mrb kusura bakmayın yenı ıs yenı tasınma ıslerı derken gırme fırsatım cok olmadı kusura bakmayın evet duruyor

resimlerini iletebilirmisin mümkünse.ne kadar süre kullanabilirim . kızım 5,5 aylık

Aksama yuklerım canım ben daha 40 günlükten kullandım yürüyüş yaparken 9 aylık rahat kullanırsın uZerınde kılo yazıyor ben bı bakıp doneyım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…