çünkü yakında yürüyecek ve değil kanguru kucakta bile durmak istemeyecek…bebeğim 1 aylıkken bile slingde durmadığı için kabin boy bebek arabası bana daha mantıklı geldi
yapıcaz bişeyler bebek arabası bebekten daha yük geliyor bana heraldeçünkü yakında yürüyecek ve değil kanguru kucakta bile durmak istemeyecek…
şöyle bir araştırdım da o fiyata çakmasını alırsam kendimi asla affetmemBenim kız 1 buçuk yaşında hala kanguru kullanıyorum. Ergobaby 360 kullanıyorum doğduğundan beri en çok kullandığımuz ürün bu oldu. Sırtada takılabiliyor çok rahat. Yalnız dikkat edin çakması çok satılıyor.
ilk kez duydum..bakacağım teşekkürlerkiralamini diye bir site var ordan 1-2 aylığına vs kanguru kiralayabilyorsunuz bi deneyin derim ben deneyeceğim uyguna geliyor baya fiyatları bebeğinizin durumuna göre satın alırsınız sonrasında.
bir tane kangurum var bazen takıp markete gidiyorum da geri dönene kadar ölüyorum açıkçası..bebeğim onda hiç rahat değil konforlu bilşeyler arıyorum .zaten doğumdan sonra şiddetli bir bel ağrısı da kaldı..ama oturduğum yer o kadar ters ki hastaneye gitmeye kalksam iki vasıta minibüsler bebek arabasına kem küm yapıyor biz annelere hiç kolaylık yokTaşırsın taşımasına da çok fena bel ağrısı yapıyor 11 kilo zor olur Kızım 10 kilo falandı artık çok fena bel ağrısı yapmaya başlamıştı bıraktım ben kanguruyu ama çok ciddi şekilde rahatlık ağrı yapmasa bırakmazdım dayanamadım ağrıya artık çok ağrıttı ve postürü de bozuyor biraz bi süre sonra çok ağır oldugu için
Beybi takması nasıl ya tek başına takıp çocuğu koyup çıkabiliyor musun, dün denedim hepsi uğraştırıcıBenim kız 1 buçuk yaşında hala kanguru kullanıyorum. Ergobaby 360 kullanıyorum doğduğundan beri en çok kullandığımuz ürün bu oldu. Sırtada takılabiliyor çok rahat. Yalnız dikkat edin çakması çok satılıyor.
Kullanımı nasıl peki? Tek başınıza takıp çocuğu koyabiliyor musunuz?Ben de ergobaby kullanıyorum , hem bebek hem de taşıyan için çok konforlu. Kardeşim de kızını 2 sene ergobaby ile taşıdı, emzirdi, uyuttu, gezdirdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Opera istanbulda çok indirim var bu aralar. Yetkili satıcı onlar da.
Çok pratik takması tek başına on saniyede takıyorsun. YouTube da videoları var izleyebilirsin fikir olur.Beybi takması nasıl ya tek başına takıp çocuğu koyup çıkabiliyor musun, dün denedim hepsi uğraştırıcı
Evet çok pratik. Geçen gün farkettim oturduğumda daha rahat oluyor koyması. Benim tavsiye ettiğim tek marka , uluslararası kurumlardan kalça sağlığı için onaylı , ergonomik.Kullanımı nasıl peki? Tek başınıza takıp çocuğu koyabiliyor musunuz?
Çocuk ön tarafa dönük olabiliyor mu pekiEvet çok pratik. Geçen gün farkettim oturduğumda daha rahat oluyor koyması. Benim tavsiye ettiğim tek marka , uluslararası kurumlardan kalça sağlığı için onaylı , ergonomik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?