• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanepe örtüsü...

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
arkadaslar ben kanepelerime boyle ortu almak istiyorum.olurmu bunlar kanepelere? bu konuda fikri olanlar yardimci olabilirmi fiyat ve kullanislilik acisindan.birde bu tarz ortulerin ismi tam olarak ne diye geciyor?
eger boyle almazsam nasil birsey almaliyim?

kkkdq.jpg

ortuj.jpg

evet bir cok sekilde kullanilisini gordum.birtek yere degil.kanepelerde uyacagini dusundum.

bunlara peluş deniyor zengin bir görünümü olur evet ama çok kayar ikidebir örtü düzeltip cinnet geçirmezsen olur:60:zira ben polarları bile çıkardım canım

pelusmus adi evet bugun ogrendim:) cok hos duruyorlar.benim kanepelere ne ortersem orteyim zaten kayiyor.:) bari istedigim birsey olsun istedim.yarin birgun kumasciya gidip alicam ins :)kaymamasi icin ozel diktircem ancak ama odaaa ohoo kanepelr zten eski masraf yapmayim dedim.

canım ama bunları çok tüyü dökülüyor benim yatak odamda var kaç ay oldu hala dökülüo. koltukta üstüne yapışır kıyafetlerin

pff :/ tuy dokmesi iyi olmadi..bir kumasciya gideyimde baska birsey alirim olmadi.ya birde burumcuk diye bi kumas turu varmis.izmirde olanlar varsa biliyordur sali pazarindami ne satiliyormus. o konuda fikri olan varmi?

Back
X