- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
Merhaba. yaklaşık 2 yılda toplam 10 seans Alexandrite lazer yaptırmıştım, tüylerim büyük ölçüde yok olmuştu. Seans aralarım 2-3 aya çıkmıştı. Kontrol seansıma gitmek için randevu günümü beklerken 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim ve gebelikte lazer yapılmadığından seansımı iptal ettim. Hamilelikte tüy derdim olmayacak diye sevinirken o da ne, bir kaç ay içinde tüyler yavaştan geri gelmeye başladı. Özellikle de genital bölgede daha hızlı olmak üzere. Şu an 4,5 aylık hamileyim ama üst bacak ve genital yoğun olmak üzere tüm bölgelerde tüylenmem var. Birkaç kişiye sordum, hamilelikte hormonların etkisiyle kılların yeniden çıkabileceğini söylediler.
Aklıma takılan ise şu. Acaba gerçekten lazerle yok olan tüyler hamile kalınca geri mi geliyor? O zaman lazer kılları tamamen yok etmeyen geçici bir çözüm mü? Tüylerin kökünün yakıldığını ve bir daha çıkmayacaklarını sanıyordum. Yoksa lazer yaptırdığım yer tarafından kandırıldım da 2-3 ay ara verdiğimde tüyler geri mi gelecekti? Bilen varsa lütfen cevap versin. İnanın çok üzülüyorum. Verdiğim paraya mı yanayım, canımın acıdığına mı yoksa harcadığım zamana mı?
Aklıma takılan ise şu. Acaba gerçekten lazerle yok olan tüyler hamile kalınca geri mi geliyor? O zaman lazer kılları tamamen yok etmeyen geçici bir çözüm mü? Tüylerin kökünün yakıldığını ve bir daha çıkmayacaklarını sanıyordum. Yoksa lazer yaptırdığım yer tarafından kandırıldım da 2-3 ay ara verdiğimde tüyler geri mi gelecekti? Bilen varsa lütfen cevap versin. İnanın çok üzülüyorum. Verdiğim paraya mı yanayım, canımın acıdığına mı yoksa harcadığım zamana mı?