kandida

aslimsungur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1
0
6
34
İstanbul
kızlarr r lütfen yardım edin bağırsağımda bol miktrda candida mantarı çıktı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. 2 doktora gittim 2 side stresten geçer dediler mide hapı yzdılar ve hiçbir işe yaramadı aranızda bağırsağında böyle bir rhatsızlık çıkan var mı hangi ilacı kulandınız lütfen yardım edin bağırsaklarımda habire ses geliyor ve çok fazla gaz oluşuyr utanıyorum artık

Kandida'ya en kolay cozum probiyotik katkilardir. Yani bagirsaga iyi gelen bakteriler. Eczanelerde harici olarak satilan probiyotik+prebiyotik katkilar var onlardan alabilirsiniz. Ama daha guzeli dogal probiyotik almaniz. KEFIR ise burda en iyi cozum. Disarda satilanlari var (en iyisi Altinkilic veya Eker) kendinizde mayasini aktardan alip evde mayalayabilirsiniz.

Birde kacinmaniz gereken seyler var. Doktor muhakkak soylemistir. Kandida sekerle besleniyor bu yuzden tedavi suresinde rafine tum sekerler uzak durun, bu ne demek: islenmis seker muhteva eden herseyden kacinacaksiniz. Cikolata, pastalar kola, normal cay sekeri vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…