Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
286
54
28
27
Kızlar merhaba ben aşılama yaptırdım bu ay bugün 14. Günüm kan verdim 0.319 gibi saçma bir değer çıktı. bugün adet günüm normalde ama olmadım.Bu saçma değer yükselir mi sizce.Normalde her test verdiğimde ya 0.1 yada 0.2 çıkıyordu böyle bir rakam çıkınca kafama takıldı önce negatif olup sonradan pozitife dönenler var mı aramızda??

Adete 1 gün kala negatif 16 gün gecikince pozitif olmuştu

Normal olsa belki olabilir geç döllenme vs ama aşılama da sanmıyorum çünkü yumurtanın çatladığı döllenmesi gereken zaman belli o yüzden 14 gün sonra test yaptırılıyor zaten döllenme olsa kan da çıkıyor

Evet ama burdan okudum aşılama olup geç döllenmesi olanları umut işte birde yumurtanın döllenme süresi kişiden kişiye de değişebiliyormuş döllendikten sonra rahme tutunması da zaman alıyormuş

kızlar selam yasmin kullanıyorum bu ay saati değiştirdik normalde perşembe akşam regl olurum daha olmadım saati değiştirdiğim için regl günüm de değişir mi bilgisi olan var mı acaba? zaten bir tane ilişkşm oldu bu ay onda da kondom vardı sizce bir sıkıntı var mıdır

Son durumunuz nasıl oldu acaba
Ben de bu ay aşılama oldum 12.gün 0.586 çıktı normalde istisnasız 0.2 çıkardı acaba yükselir mi diye umut işte sizi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…