• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda negatif idrarda pozitif

fts0202

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
18
2
1
23
Kızlar ben çok yoruldum, düzenli adet görmüyorum ileri pcos var, geçen ay tarlusal kullanarak adet oldum 24 ocak da, 1 haftadır şiddetli kasık ağrım, bel ağrım ve mide bulantısı var, artı med erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı, ağrılarına dayanamayıp acile gittim ama kanda 0.100 çıktı sonuç, ben anlam veremiyorum neden böyle oldu. Bu durumu yaşayıp adet tarihi geçtikten sonra kanda hcg değeri pozitif olan var mı?

Artı med testı pozıtıf cıkartıyor gerekırse bırdaha o markayı kullanma canım bende barız cızgı cıkarttı ama baska testlerde negatıf

Eklentiler

• IMG_4685.jpeg
    IMG_4685.jpeg
    220,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4684.jpeg
    IMG_4684.jpeg
    193,8 KB · Görüntüleme: 13
malesef kan kesindir ama eğer şüpheli ilişki üzerinden yeterli vakit gecmediyse bekleyip tekrarlayın testi

Kızlar ben çok yoruldum, düzenli adet görmüyorum ileri pcos var, geçen ay tarlusal kullanarak adet oldum 24 ocak da, 1 haftadır şiddetli kasık ağrım, bel ağrım ve mide bulantısı var, artı med erken gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı, ağrılarına dayanamayıp acile gittim ama kanda 0.100 çıktı sonuç, ben anlam veremiyorum neden böyle oldu. Bu durumu yaşayıp adet tarihi geçtikten sonra kanda hcg değeri pozitif olan var mı?
Artı med yalancı pozitif çıkartmakla ünlü bir marka zaten kan esastır. Hamile değilsiniz

Back