- 6 Ocak 2023
- 32
- -12
- 1
- Konu Sahibi melikeekilem
ya inşallah bende görürüm pozitifi bugünöğle yemeğimi yedim iş yerinde çayımı suyumu içtim öyle yapmıştım canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya inşallah bende görürüm pozitifi bugünöğle yemeğimi yedim iş yerinde çayımı suyumu içtim öyle yapmıştım canım:)
bende bugün deneyeceğim inşallah çıkaröğle yemeğimi yedim iş yerinde çayımı suyumu içtim öyle yapmıştım canım:)
inşallah canım benim,merak ederim haber ver:)ya inşallah bende görürüm pozitifi bugün
İnşallah koşa koşa gelip söylerim varmış diyeinşallah canım benim,merak ederim haber ver:)
tamam canım bekliyorum:)İnşallah koşa koşa gelip söylerim varmış diye
İlk iki dakikada çıktı sonra hemen koyulaşmaya başladıBence var 5 dakka içindemi bu sonuç çıktı
var o zaman canım kesinİlk iki dakikada çıktı sonra hemen koyulaşmaya başladı
Var da pek fazla belirtim yok o yüzden biraz korkuyorumvar o zaman canım kesin
ne zaman hastaneye gideceksin kuzumVar da pek fazla belirtim yok o yüzden biraz korkuyorum
Pazartesi gidicemne zaman hastaneye gideceksin kuzum
Bende ilk başta hafif göhüs ucu sızlaması vardı o kayboldu bel ağrısı var arada bir kasık ağrısı onun dişinda bir belirti yok benim daha önce de sağlıksız gebeliklerim olduğu için korkuyorum açıkçasıbende belirti var kendinisi yok ona napalım
yerinde olmak isterdim emin ol ki