• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANDA hcg

Evet doktor cok önemli benim doltorum erkek bu arada nerelisiniz
Aynen benim doktorum da erkek özel kliniğe gidiyorum zaten Adiyaman canım sen nerelisin 🙈birde canım senin gebeliğe dair belirtin var mi yanı mide bulantısı baş donmesi gibi ya bende o tarz şeyler yok tabi ki çok sukur ama acaba olmaması kötü bisey mi diye düşünüyorum 🙇🏻‍♀️

Aynen benim doktorum da erkek özel kliniğe gidiyorum zaten Adiyaman canım sen nerelisin 🙈birde canım senin gebeliğe dair belirtin var mi yanı mide bulantısı baş donmesi gibi ya bende o tarz şeyler yok tabi ki çok sukur ama acaba olmaması kötü bisey mi diye düşünüyorum 🙇🏻‍♀️
Ben amasya 😊
Canım ilk gebeliğimde sadece bel ağrım adet olcakmışım gbi belirti vardı
Ama şu an yumurtlamadan sonra hic dinmeyen mide bulantısı var en cok gece sabah uyandığımda ilk kalktıöımda kuscak kadar değil ama var ve başm dönüyo sbh
Bel ağrım akıntım bazen kasık aörlm
Ve p tesi yerleşme kanaması yaşadm Her keste aynı olmaz ama

Ben amasya 😊
Canım ilk gebeliğimde sadece bel ağrım adet olcakmışım gbi belirti vardı
Ama şu an yumurtlamadan sonra hic dinmeyen mide bulantısı var en cok gece sabah uyandığımda ilk kalktıöımda kuscak kadar değil ama var ve başm dönüyo sbh
Bel ağrım akıntım bazen kasık aörlm
Ve p tesi yerleşme kanaması yaşadm Her keste aynı olmaz ama
Amasya da çok güzel bi şehir severim 🥰bende yerleşme kanaması yaşadım canım 3 gun oldu bi kaç kere lavobaya gidince oldu bel agrim oluyor bazen birde göğsüm agriyor çok sis onların disinda bisey yok simdilik canım bende mide bulantısı baş donmesi olmayınca korktum bi sıkıntı mi var diye 🤷🏻‍♀️

Amasya da çok güzel bi şehir severim 🥰bende yerleşme kanaması yaşadım canım 3 gun oldu bi kaç kere lavobaya gidince oldu bel agrim oluyor bazen birde göğsüm agriyor çok sis onların disinda bisey yok simdilik canım bende mide bulantısı baş donmesi olmayınca korktum bi sıkıntı mi var diye 🤷🏻‍♀️
Her keste aynı olmaz belirti korkmaa bizim doğumlar yakın🤪olcak İnşallah
Bende buraya evlendim geldim
Aslen azeriyim kaç senelik evlisin

Aynen canım çok heyecanlıyım bende ilk salı günü gittim iste o sedyeyle uzandım ya kalbim ağzımda atıyordu doktor göremedi biraz moralim bozuldu ama olsun rabbime güveniyorum insallah göreceğiz ikimizde 🙏🙏yarın sabah gidecez insallah dualarını bekliyorum canım benimde guzel Dilek ve dualarım seninle insallah bebislerimiz bizimledir sağlıklı sihhatlidir 🙏🙏🙂
Görememe dediğiniz beta var ama keseyi görememe mi

Hii yani şunu merak ediyorum beta kesesiz görünür mü. Zaten buralarda 3000 5000 lerde görünür diyorlar
Onu bende merak ediyorum ne demek istediğinizi tam anlamadım ama olsun benim doktorumda suan görmemiş olmamız normal biz 3000 lerde görmeyi bekliyoruz genelde dedi

AMİN CANIM AMİN 😊 GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM UNUTMAYIN BİZİ BENDE SALI YAZCAM doktordan sonra
Ama gün icindede yazn yaa beraber bekleyek
Günaydın canım biz gittik doktora çok sukur rabbime keseyi gördük ama adet tarihimle alakası yok 2 hafta geriden geliyor adet tarihime göre suan 4+5 dedi doktor iki hafta sonra kalp atışı icin gidecez insallah birde dusuk tehlikesi vardı lekeler geliyordu ilac verdi umarım sende görürsün hayırlısından bi sıkıntı çıkmaz sen de insallah🙏🙏🙏🙂🥰

Gun
Günaydın canım biz gittik doktora çok sukur rabbime keseyi gördük ama adet tarihimle alakası yok 2 hafta geriden geliyor adet tarihime göre suan 4+5 dedi doktor iki hafta sonra kalp atışı icin gidecez insallah birde dusuk tehlikesi vardı lekeler geliyordu ilac verdi umarım sende görürsün hayırlısından bi sıkıntı çıkmaz sen de insallah🙏🙏🙏🙂🥰
aydn ayy ne güzel haber Benimkide gec döllenmedir kesin bhcg kaçtı görrdüğünde keseyimi gördün bebişide gördünmü🤗🤗Maşallaj

Gun

aydn ayy ne güzel haber Benimkide gec döllenmedir kesin bhcg kaçtı görrdüğünde keseyimi gördün bebişide gördünmü🤗🤗Maşallaj
Sağol canım benim valla beta hcg baktırmadı istememişti doktorun gerek yok dedi sadece keseyi gördük simdilik 4mm iki hafta sonra kalp atışı icin gidecez insallah o zaman da iyi haberler alırız 🙏🙏🙏☺️Darısı sana insallah canım 🙏☺️

İnşallah
Sağol canım benim valla beta hcg baktırmadı istememişti doktorun gerek yok dedi sadece keseyi gördük simdilik 4mm iki hafta sonra kalp atışı icin gidecez insallah o zaman da iyi haberler alırız 🙏🙏🙏☺️Darısı sana insallah canım 🙏☺️
Canm salı bende haber ederim off heycanlıyım aşağıda bi sancı var anlatamam

Ayy inşal
Valla ben de hem heyecan hem korku vardı yine göremeyecek zannettim de çok sukur gördü insallah sendendir güzel haberler alırız ama o zamana kadar bol bol dinlen sancında varmış yorma kendini 🙏🙂
lah şimdi 2 hafta nasl geccek yaaaa off
Senin en son ne kdrdı bhcg vr ayn kaçı tahçini bhcg anlarm

Back