- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bir ogul annesi
-
Canım bende yumurtlamayla birlikte 8. Gun farklı bi sebepten kan vermiştim hcg ye de bakmış doktor 2.3 suan bilemiyorum net bisey yok ama yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bugun bi kaç markanın gebelik testlerini yaptım silik çizgi çıkıyor umarım vardır insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMERHABA kızlar Bu Gün Kan verdim 2.0 cıktı Daha yumurtlamadan sonraki 7 Gün sizce umud varmı
Yaşayan vermi erken kan verip
Yaaa Resmen varCanım bende yumurtlamayla birlikte 8. Gun farklı bi sebepten kan vermiştim hcg ye de bakmış doktor 2.3 suan bilemiyorum net bisey yok ama yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bugun bi kaç markanın gebelik testlerini yaptım silik çizgi çıkıyor umarım vardır insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahasagiya bırakıyorum testlerin resmini hayırlısı olsun bakalım bekleyin sizde daha erken oluyor gerçekten 7.8. Günler
İnsallah vardır canım benimde ilk olacak tecrübeli değilimYaaa Resmen varİnşallah Dahada belirginleşie cizgi evet galiba cok erken Kan icin ama sabırsızlıktan bekleyemiyoruz ben kendimi hamile gibi hiss ediyorum ikinci bebeği düşünüyoruz
kasıkta ağrı bel ağrısı Sabaha karşı uyanma vs hep ilktede vardı korkuyorum Acaba yanılıyomuyum
Sizin belirtiler neler Ve kanı yumurtlamadan kaç gün sonra vermiştiniz değer kaçtı
İNŞALLAH SAĞlıklıdır Hic Kötü dünmeİnsallah vardır canım benimde ilk olacak tecrübeli değilimBen ovulasyon takibi yapıyordum 14 kasımda yumurtlama 15 kasım çatlama gördüm 14 kasımdan sayarsak 8. Gun kan verdim 2.3 çıktı gebelik yok dedi doktor bende beklemiyordum zaten sonrasında yumurtlamayla birlikte 12. Gun oluyor bugun adetim gecikmiş bir iki gün bende test yaptım böyle çıktı hepsi dedim ya ben ya testler yanılıyor ya da var ama kan da çok erken olduğu icin çıkmadı çünkü bende polikistikover var geç yumurtluyorum insallah sizinde rabbim gönlünüze göre versin benim belirtim inanın bilmiyorum yanı gebelik yaşamadığım icin adete bağlıyorum mesela yumurtlama dan sonra 3 defa mide krampları yaşadım ama adet olurunda sancın olur ya aynı öyle en sonuncu da özele gittim serum taktılar belim çok ağrımadı bir iki defa anı girip çıktı agrilar sadece adetimde de olurdu 10 gündür göğsüm çok sis agri da varla yok arası mide bulantısı falan sık idrara çıkma falan hiç yok yanı bu belirtilerle anlamam da mümkün olmadı çünkü hem tecrübem yoktu hemde umutlanıp hüsrana uğramak istemedim şimdi bile kesin bisey yok kan vermem lazım hakkımızda hayırlısı ben sadece sağlıklı olsun istiyorum bir sorun çıkmasın yeter gerçekten
Canım bende yumurtlamayla birlikte 8. Gun farklı bi sebepten kan vermiştim hcg ye de bakmış doktor 2.3 suan bilemiyorum net bisey yok ama yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bugun bi kaç markanın gebelik testlerini yaptım silik çizgi çıkıyor umarım vardır insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahasagiya bırakıyorum testlerin resmini hayırlısı olsun bakalım bekleyin sizde daha erken oluyor gerçekten 7.8. Günler
Amin insallah canım rabbim umutlarımızı yeşertsin hüsranla bitmesin insallahİNŞALLAH SAĞlıklıdır Hic Kötü dünmeİnşallah kandada güzel sonuc alırsınız
Benimde pikten sonraki 7 nci gün kan verdm 2.0 cktı demekki belkide yükselir cünki hala kasıkta iğne batması gibi ağrılar gelip gidiyo ve bendede pco vardı ama cok yüksek değildi adet hep zamanında olurdum
Sonra burda ovu testi hakkında okudum aldm ve ilk denemede kaldm .Allahım isteyen her kese nasip etsin Şimdi ikinciyide cok beklemeyelim diye yine ovulasyon testiyle değerlendirdim ve yumurtlama günlerim cok ağeılı gecti hatta belimi dikeltemeyecek şekilde
Benim adetime 4 gün kaldı ama yumurtlama gec olduğu icin gecikme ola bilirmi acaba 30 ekim oldum adet en son 4 gün sürdü 19 kasım pik 20 kasım çatlama
29 zu adet olmam lazm
AMİNAmin insallah canım rabbim umutlarımızı yeşertsin hüsranla bitmesin insallah
Canm durumun naslCanım bende yumurtlamayla birlikte 8. Gun farklı bi sebepten kan vermiştim hcg ye de bakmış doktor 2.3 suan bilemiyorum net bisey yok ama yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bugun bi kaç markanın gebelik testlerini yaptım silik çizgi çıkıyor umarım vardır insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahasagiya bırakıyorum testlerin resmini hayırlısı olsun bakalım bekleyin sizde daha erken oluyor gerçekten 7.8. Günler
Öncelikle çok teşekkür ederimCanm durumun nasl
Benimde PozitifÖncelikle çok teşekkür ederimçok sukur elhamdulillah simdilik iyiyim daha henüz doktora gidemedik hcg yükselmesini takip etmekteyiz insallah Pazartesi gunu tam yukselmis olursa randevu alıp gidecez dualarınızı bekliyorum kızlar insallah sağlıklı sıhhatlidir bir sıkıntısı yoktur insallah
Yaaa gerçekten mi çok sevindim hayırlı olsun canımBenimde Pozitifbende kan takibi yaptırıyorum cuma son kanl vercem sonra usg vs gözün aydn senindd
Hahaha senmi benmi cok düşükken öğrendik kıx 3.9 du doktor hamile ola bilirsin dedi dün 26 tıydı yarında vercem bakalm aslnda tam dengeli yükselmiyo yarn sonucu derm sanda haber et olurmuYaaa gerçekten mi çok sevindim hayırlı olsun canımdemiştim benimkiyle aynı durumdu seninde cunku iyi ki kan testini tekrarlamışsın Çok teşekkür ederim Bu arada senin suan kaç hcg benim daha iki defa vermem gerekiyor dusuk suan bugun tam 1 hafta oluyor kanda öğreneli ama ben çok düşükken öğrendim 12,84 du suan 108,9 umarım yukselir ya bir keseyi görüp kalp atışını duysaydım içim rahat edecekti hep diken üstündeyim İnan ki
Hayırlı olsun değerle bir az zor anlaşılıyo ikiz gebelik ama belkide olur neden olmasn En kesini usg bekleyin bakalm bozde haber edinKızlar merhaba dün doktorumla görüştüm ilk muayenemdi. Kese için bakmadı sadece genel bilgiler verdi ve beta değerime baktı.
24 Kasım : 36.58
27 Kasım : 154.40
1 Aralık : 2100 küsür şeklinde çıktı. Bu değerler SAT tarihine göre 4+2 günlük hamilelik. Tabi tahminimce 1 hafta daha küçük. Ben muhtemelen 9 kasımda hamile kaldım.
Bu değeri görünce çok güzel artışlar olduğunu ve ihtimal dahilinde ikiz gebelik olabileceğini söyledi. Haftaya gel kesene bakalım 3000 i geçer değerlerin dedi. Sizce de ikiz olabilir mi? Yani eşimle şok olduk. Çünkü akrabamız ikiz yok. Benim baba tarafında uzakta var sadece. Yorum yapar mısınız lütfen?
Ultrasonda hemen belli olur mu? 6 güm var randevuya aşırı stres yaptımHayırlı olsun değerle bir az zor anlaşılıyo ikiz gebelik ama belkide olur neden olmasn En kesini usg bekleyin bakalm bozde haber edin
Tabii kese iki olur veya tek yunurta ikizisyse kese icinde bebek iki olurUltrasonda hemen belli olur mu? 6 güm var randevuya aşırı stres yaptım
Anladım kuzum teşekkür ederimTabii kese iki olur veya tek yunurta ikizisyse kese icinde bebek iki olur
Ayyy insallah canım benim rabbim gönlüne göre versin bende hep tedirginim milletten hep duyuyorum benim ki 1000 di benimki 400 du bilmem ne falan biz acaba çok erken öğrendiğimiz icin mi böyle geliyor bize insallah yükselişleri görürüzHahaha senmi benmi cok düşükken öğrendik kıx 3.9 du doktor hamile ola bilirsin dedi dün 26 tıydı yarında vercem bakalm aslnda tam dengeli yükselmiyo yarn sonucu derm sanda haber et olurmu
Evet yaa millet sabr ediyo gerçi ben üşütdüm diye gitdim midem bulanıyodu testde cıkmıyodu ama yani kendim görmek icin görüyodum 3.9 ckınca umutkandmAyyy insallah canım benim rabbim gönlüne göre versin bende hep tedirginim milletten hep duyuyorum benim ki 1000 di benimki 400 du bilmem ne falan biz acaba çok erken öğrendiğimiz icin mi böyle geliyor bize insallah yükselişleri görürüz
Hahahah ayyy insallah canım benim alsam verecem kanı yazarım sonuc çıkıncaEvet yaa millet sabr ediyo gerçi ben üşütdüm diye gitdim midem bulanıyodu testde cıkmıyodu ama yani kendim görmek icin görüyodum 3.9 ckınca umutkandmhaber et bana bak unutmaaa beraber doğurcaz hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?