• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik

Ssmm0615

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
7
2
86
28
Merhaba kizlar, benim sorum olucak size 20 mayista evlendim 24unde ella ictim en son adet tarihim 19 nisan. Ve 15 haziranda korunmasiz iliskiye girdim. Kanda belli olurmu gebelik lutfen yardim edin

Evet dogru soyluyosnz ama merak iste ilk defa yasiyorum boyle bisey. Bir kac hafta daha bekliyorum ozaman

kanda 10 gunde bile cıkar idrarda iki haftada belli oluyor zaten ama degilmissiniz nasip olur insallah

Benim daha önce üç tane düştü en son düşüğüme 5 ay oldu benim oluyo şükür ama düşüyo inşallah bu ay tutmuştur Allahım bu günlerin hürmetine istiyen herkese versin

merhaba kizlar catlatma ignesi vuruldum 8 . gun 33.54 cikti sonuc ilacin etkisi olabilir mi kizlar en cok kac cikiyo ilactan dolayi

Merhaba kizlar, benim sorum olucak size 20 mayista evlendim 24unde ella ictim en son adet tarihim 19 nisan. Ve 15 haziranda korunmasiz iliskiye girdim. Kanda belli olurmu gebelik lutfen yardim edin

Merhabalar ben yeni katildim buraya bi sorim olucakti bende 7 mayista evlendim bu ay adetim 3 gün gecikti normalde düzenli olurdum ve gögüslerim ağrıyor dokunamiyorum kasiklarim sancilaniyor ağrıyor sizce hamilemiyim?

Merhabalar ben yeni katildim buraya bi sorim olucakti bende 7 mayista evlendim bu ay adetim 3 gün gecikti normalde düzenli olurdum ve gögüslerim ağrıyor dokunamiyorum kasiklarim sancilaniyor ağrıyor sizce hamilemiyim?
Test yapmalisin adet ve gebelik belirtileri ayni sayilir ve evlenince düzensizliklerde olabiliyor

Selam kizlar, daha oncedr danismistim size. Haziranin 28inde hasta oldum. Ve temmuzun 6sinda birlikte olduk esimle ve 9 gun gecti goguslerimde agri var ve beyaz akintim var sizce hamilemiyim :)

Kizlar merhaba. Adetimin uzerinden neredeyse 2 hafta gecti ve ben daha adet olamadim. Bugun kanda gebelik testi yaptirdim sonuc 0.100 hamilelik yok degil mi

Back
X