Banada tup bebek dediler hemde acil. Kullandigim ilaclar sayesinde sanirim hamile kaldim tup bebek yaptirmadan ama kimyasal gebelik oldu. Evet ilkti. Dursaydi 7 yada 8 haftalik olacakti. Hayırlısı.
ALLAH butun isteyenlere nasip etsin.
Aslinda normalde ben bukadar cok bebek isteyen biri değildim. Sorun olduğunu ogrenince ustune dustum ilerde hic sansim olmaz diye. Birde bu siteye takildiktan sonrada daha cok duskun oldum.
Bende bir sorun olmamis olsaydi ALLAH nezaman verirse ozaman.
Yani ne bileyim.
Moralimde bozuldu aslinda negatif cikti diye. Ama hala regl olmazsam kanda veririm
Suan showtv de kisirlik hakkinda ve hamielligi kolaylastiran kurabiye tarifi filan vereceklermis.
Izledimde azicik.bende oyleydım. cok bebek isteyen biri değildim. baktım cok sorun var hamile kalmak kolay deil bende üstüne düştüm. bıraksam hiç olmucakmış gibi geliyor. tabi Allah verirse verir mucize olur gelir o ayrı ama benim ustunde durmamız ugrasmamız gerekiyor. tup bebek de oyle kolay deil. ama tup bebekten hamile kalan cok var. o yüzden denemekte fayda var. ben cok zorlandım tedavi sırasında. bi sürü hormon alıyorsun. nihayetınde hormonlardan dolayı cok fazla iştah acılıyor. bu sayede kilo alıyorsun, o zaman hamile kalmak zorlaşıyor. yani zor iş. eşim beni tutmasa coktan yuvarlak oluordum. sanki aş eriyorsun yemesem deliriyordum sırf yemek istiom die agladıgım cok oldu. ben hep normal kilodaydım. 1.60 boy 50 kilo. düşün onda bile ha iyi iyi kilo alma dediler.
birde artık vaktimin geldigini düşünüyorum.
ben devlet memuruyum su anda masa basındayım. tv ne arar. ama izlersen buraya yazarsan sevınırım :)
sabır arkadaşım.O zaman bekleyip görcem ya ınsallah hamileyimdirrrr. :)
haftaya perşembe yaptırcam kan testini, o zaman adete 2 gun kala yaptırmış olurum.. valla napcaz bilmiom :). beklemek işkence gibi geliyor. Allah sabır versın bebek isteyenlere bebek bekleyenlere.
Izledimde azicik.
Aman birsuru malzeme katti kurabiyeye. Nereden bulalim :) o yüzden devamini izlemedim :) ama keci boynuzu pekmezi falan bildigimiz seyler.
Aynen canim. Durumumuz ayni.
sabır arkadaşım.
kaç aylık evlisin. kaçıncı denemeniz.
:))) aynen. Tarifin fotosunu cektim yinedeo zaman salla getsin. bulamac mı yaptı kurabiye mi belli deil. kurabıye dedigin 4 malzemeli falan olur tamam bittii :)
2 yıldır evliyim. tup bebekten once ve sonra cok denedik. aylarca surunuyoruz yani. ha oldu ha olmadı die. ılk evlendigimden beri hiç korunmadık. hsg cektirdim, bi kanal tıkalı cıktı. sonra da pcos oldugum ortaya cıktı. bi sürü tedaviden sonra pcosu kontrol altına aldık. bu sefer de tupu tutmadı. ilk denememizdi. ustelik uzun protokol. bu aralar olmazsa ikinci tup bebegi deniycez ıns.
canımcım o zamana zamana bırak ve zamanı takip etme bence. böyle çok yorulursun psikolojik olarako zaman salla getsin. bulamac mı yaptı kurabiye mi belli deil. kurabıye dedigin 4 malzemeli falan olur tamam bittii :)
2 yıldır evliyim. tup bebekten once ve sonra cok denedik. aylarca surunuyoruz yani. ha oldu ha olmadı die. ılk evlendigimden beri hiç korunmadık. hsg cektirdim, bi kanal tıkalı cıktı. sonra da pcos oldugum ortaya cıktı. bi sürü tedaviden sonra pcosu kontrol altına aldık. bu sefer de tupu tutmadı. ilk denememizdi. ustelik uzun protokol. bu aralar olmazsa ikinci tup bebegi deniycez ıns.
:))) aynen. Tarifin fotosunu cektim yinede
Ekleyeyim. Ilk ve en onemli sayfa net cikmamis. :) tam cekerke ekran degisti 2. Sayfaya atladi tarifin o yuzden bulanik olmus. Okunmuyor. Orada erkek yaziyor ama hem erkek hem kadin tuketebilirmis. Kurabiye gibi kasikla alip teolpsiye koyuyorsun. Eki Görüntüle 1838142 Eki Görüntüle 1838143
haklısın biraz rahat olmak lazım, nasılsa herşey kader kısmet. elimizden geleni yapıp gerisine Allaha tevekkül etmek gerek. daaa bunu nasıl yapacagımı bılmıorum. kendimi epey oyalıorum ona ragmen mıknatıs gibi zınkk aklımdacanımcım o zamana zamana bırak ve zamanı takip etme bence. böyle çok yorulursun psikolojik olarak
cok teşekkür ederim. ben bi bakayım kurabiyeye. denerim belki :). denize dusen yılana sarılır :)
haklısın biraz rahat olmak lazım, nasılsa herşey kader kısmet. elimizden geleni yapıp gerisine Allaha tevekkül etmek gerek. daaa bunu nasıl yapacagımı bılmıorum. kendimi epey oyalıorum ona ragmen mıknatıs gibi zınkk aklımda
Olsa kanda çıkardı bence değerin kaç kiArkadaslar merhaba benimde bir sorum olucak
Bugun kan tahlili yaptirdim negatif cikti idrarda oyle ama adetim 4 gun gecti halada olmadim
Sirtim agriyo gogus uclarimdada aci var
Kan tahlilinde negatif cikip hamile kalan varmi
Doktor bana bi ilac verdi gunde 3 kere kullan tekrar gel dedi ama kullanmiycam korkuyorum ya hamileysem ve cocuga zarar verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?