haklısın aslında ama dayanamadım belki görürürm diyerekten.Bu ne acele desem kızar mısın??
İnş. en kısa sürede pozitifi görürsün ama oluruna bırak,adet gününü bekle.
Allah gönlüne göre versinhaklısın aslında ama dayanamadım belki görürürm diyerekten.
Heyecan ve aceleni anlıyorum.Rabbim inşAllah gönlüne göre verir ama bu değer 5in altında değişkenlik gösterip farklı sayılar çıkabilir.artadabilir artmayadabilir.sabırrr
amin cümlemize. testi yarın da tekrarlasam olur mu ki ?Allah tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin size ve isteyen herkese. Sizi üzmek istemem ama sonuç negatif gibi görünüyor 5-50 arasında bir değer olması gerekirdi.
ins bekleyebilirsek :)Erken yapmışsın testi. Az daha sabret.
varsada 9 gn varken cıkmaz canm daha yerlesmemstrbıle ole bı ıhtımalde olsa.. rabbım tm bekleyenlere nasıp etsn aglıkla hayırla ınsaallah.. ama cok kafana takp dsnme derım streste olmsuz etkıler dua et bolca
İnşallah istediğin gibi olur her şey.
ins hayırlısı..
amin cümlemize. testi yarın da tekrarlasam olur mu ki ?
ins bekleyebilirsek :)
haklısın düsünmemeye calısıyorum kendimi yine bu konuda araştırmalar yaparken buluyorum.ins hayırlısı.
o zaman bekleyelim bakalım . hep normalde 0.100 çıkıyorken 0.186 çıkması bi anlam ifade etmiyo demi.Adet tarihinizi beklemenizi öneririm. Benim ikinci gebeliğim adetime 2-3 kala çıkmıştı testte. Rahatsızdım dahiliye doktoruna gittim bir dünya ilaç yazdı fakat gebelik yok değil mi diye sordu bende bilmiyorum henüz adetime 2-3 gün var dedim biz yine de bir kan testi yapalım dedi ve pozitif çıktı ilaçları tekrar baştan değiştirdi. O şekilde öğrenmiştim yani.
9 gün kala kanda bile göirünmez bence
çok erken davranmışsın. 9 gün kala olduğunu bile bile nasıl testi yaptılar sana. yapmazlar
O zaman bekleyip görcem ya ınsallah hamileyimdirrrr. :)1,100 de çıksa bişey ifade etmez. Önce yerleşme olacak ve kanda beta hcg salgılanacak. Ortada fol yok yumurta yok tabiri caizse zamansız olmuş test.
haftaya perşembe yaptırcam kan testini, o zaman adete 2 gun kala yaptırmış olurum.. valla napcaz bilmiom :). beklemek işkence gibi geliyor. Allah sabır versın bebek isteyenlere bebek bekleyenlere.9 gun var iken bile bekleyemiyorken adete 2-3 kala nasil bekleyeceksiniz merak ediyorum. Ve kalp atislarini duymayi filan :) ALLAH sabır versin
Amin. Bende bira önce evde erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Gecen ay 24 mayista dusuk yapmistim.O zaman bekleyip görcem ya ınsallah hamileyimdirrrr. :)
haftaya perşembe yaptırcam kan testini, o zaman adete 2 gun kala yaptırmış olurum.. valla napcaz bilmiom :). beklemek işkence gibi geliyor. Allah sabır versın bebek isteyenlere bebek bekleyenlere.
Amin. Bende bira önce evde erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Gecen ay 24 mayista dusuk yapmistim.
Maalesef bu ay kaldik oyle.
Banada tup bebek dediler hemde acil. Kullandigim ilaclar sayesinde sanirim hamile kaldim tup bebek yaptirmadan ama kimyasal gebelik oldu. Evet ilkti. Dursaydi 7 yada 8 haftalik olacakti. Hayırlısı.ilk düşüğün müydü ? yani ilk hamile kalışın. aslında umutluyum senın ıcın. cunku hamile kalabilmişin. tekrar kalabilirsin. 6 ay içinde. ben 2 yıldır hamile kalamıyorum. en son aralıkta tup bebek yaptırdım. sonuc negatif. gebelik tutsaydı şu anda 5 aylık ikizlere hamileydim cunku ıkı tane embriyo transfer edilmişti. .düşük yapmadım ama sanki cocuklarımı kaybetmişim gibi cok ağladım. hala da yazarken gözüm yaşarıyor ister istemez. birde düşük yapmışın düşünemiyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?