Kanda gebelik testi yanlış çıkar mı ?

ayca sari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
22
3
1
29
1 ay önce korunmasız ilişkide bulundum geri çekilme yöntemi ile korundum ve 2 ay içinde 3 defa ertesi gün hapı kullandım ilişkiden 1 hafta sonra 1 günlük kanama geldi sonra adet tarihimden 5 gün geçti ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç: 0,20 doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandım yine adet oldum 1 gün sürdü 12 gün sonra yine ultrason ve beta hcg testi oldum sonuç 0,26 ve hiç bir şekilde sık idrara çıkma gibi bir durum yok mide bulantısı yok adetime 10 gün var hafif memelerde şişiklik hissi var acaba hamilemiyim beta hcg ve ultrason 2 kere oldum yanlış çıkma ihtimali varmı ?

Üfff yılda en fazla o da çok mecbursa 2 kere alınacak hapı 2 ay içinde 3 kere mi aldınız allahım korusun vücuda o kadar hormon yüklerseniz tabi adetleriniz şaşar. Siz dua edin sakal bıyık falan çıkmamış. Hormonlarınıza fizyolojinize yazık yapmayın hamile değilsiniz sakin kalın kütfen

Daha asla kullanmayacam zaten ama içimde bir huzursuzluk var ya teat yanlışsa diye birazcık takıntılıyımda

1 ayds 3 kere ella mi kullandiniz ???

smdi istemiosunuz ama ilerde istediğinizde bu vucut dengesını bozmanz sıkıntı cıkarablr daha farklı korunma yontemlerını denesenız daha saglıklı olur sızın ıcın ılerdede uzulmezsnz

smdi istemiosunuz ama ilerde istediğinizde bu vucut dengesını bozmanz sıkıntı cıkarablr daha farklı korunma yontemlerını denesenız daha saglıklı olur sızın ıcın ılerdede uzulmezsnz
Haklısınız peki bu durumda gebe olma ihtimalim varmı test yanlış çıkmış olabilirmi 2 kere

Canım benm betahcg 5,65 çıkmasına rağmen gebelik durumum ypktu. Bu değerde yoktur kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…