KANDA GEBELİK TESTİ NE ZAMAN YAPILIR ??

Ella kullandıysanız çok düşük bir ihtimal hamile olmanız ve ella regl döngüsünü çok değiştiriyor gecikmeler ve kanama miktarında azalma yaşanabiliyor, eğer bişey olsaydı bence pıhtılı kanamanız olmaz genelde üstüne görme yaşayan kadınlarda kanama miktarı az oluyor ve kan rengi kahverengi ya da açık pembe oluyor

Benimde kahverengi ama pihtili işte üstüne görme olan kadınlarda yani yerleşme kanamasinda pıhtı olmuyormuş.. Bende pıhtı var ve kahverengi leke. Bugün 14.cu gün oldu. Gittim test yaptırdım sonuç 2 saate çıkacakmis. Umarım birde geç döllenme olabilir diye test tekrar etmem

Pıhtılıysa endişe etmeyin o şekilde bir yerleşme kanaması görmezsiniz tabi endişelerinizi gidermek adına tekrarda edebilirsiniz kan testini, streste çok etkiliyor regl dönemini oyüzden stres yapmayın

Pıhtılıysa endişe etmeyin o şekilde bir yerleşme kanaması görmezsiniz tabi endişelerinizi gidermek adına tekrarda edebilirsiniz kan testini, streste çok etkiliyor regl dönemini oyüzden stres yapmayın
Bugün 14.cü gundu işte. 13 ekimde oldu cinsel ilişki. Gittim kan verdim az önce sonucun çıkmasını bekliyorum. İlk 2 gün pihtiliydi sonra pıhtı yoktu dün tekrar pıhtı geldi mesela. Bu lekelenme bugün ile birlikte 5.ci gün oldu. Bu kadar uzun yerleşme olmaz dimi ? Allah korusun yerleşme olsa bile bugün ku testte çıkar yani tekrar teste gerek olmaz

Özele mi kan verdiniz ya bende vericem ama sağlık ocağına giderim diye yarını bekliyorum

Yerleşme okadar uzun sürmüyor genelde 2-3 gün sürüyor, oyüzden endişe etmeyin ama kontrolüde elden bırakmayın gerekirse kadın doğum doktorunuza kontrole gidin

Yerleşme okadar uzun sürmüyor genelde 2-3 gün sürüyor, oyüzden endişe etmeyin ama kontrolüde elden bırakmayın gerekirse kadın doğum doktorunuza kontrole gidin
Kasiklarimda ağrı oluyor ara sıra sanki adet olucam da sökülemiyor gibi. Bugün tam ilişki üstünden 14 gün geçti. Tam içine bosalma olmadı üstüne bosaldim dedi ama yinede 45 dakika içinde ella da içtim. Yani risk ne kadar vardır ? Geç döllenme konusundan dolayıda korkuyorum. Yumurtlama tarihime baktim 9 ekim yumurtlama gözüküyor ben 13 ekimde birlikte oldum. Geç döllenme falan daha olmaz dimi ? Bu test kesindir

Ay ne saçma sapan yorumlar yapıyosunuz, korkmak her kadının doğal hali, nasıl acaba hamilemiyim heyecanı yaşamak normalse acaba hamilemiyim korkusuda yaşamak normal. Bu kadar korkuyorsanız bir dahakine dikkatli olun diyip bir kardeş tavsiyesi vermek var birde aşağılar gibi korkuyosanız yapmayın demek var. Cidden ne acı kadının düşmanı yine kadın.

Tesekkur ederim destegin için. Böyle yargılayan insanlar var insanız hata yapabiliriz. Ben dersimi zaten aldım. Sana da çok teşekkür ederim desteğin için

Tesekkur ederim destegin için. Böyle yargılayan insanlar var insanız hata yapabiliriz. Ben dersimi zaten aldım. Sana da çok teşekkür ederim desteğin için
Ne demek böyle birşeyin teşekkürü olmaz burası güzel bir platform insanlar akıllarına takılan şeyleri buraya yazıyor ve aynı durumları yaşayan, deneyim edinmiş insanlardan destek alıyolar. Yargılama olmadan birbirimize destek olabiliceğimizi düşünüyorum. Hepimiz burada birbimizle deneyimlerimizi paylaşıyoruz umarım herkes bunu farkeder ve yaptıkları yorumları kalp kırmadan yapmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…