Gebeliğe Hazırlık Kanda gebelik testi için erken miydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim karnım agrimaya basladı bile. Olacagm galiba. Bu ay da olmadı mı ya ?

En son 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti
Aynı ben :) bende cumartesi yaptım negatif çıktı bugün regl tarihim ama olmadım daha gerçi regl belirtilerim var. Sen yaptın mı test? Ben bugün geçsin diye beklicem

25 haftalık hamile yaziyor ya yorumunuzub altinda
Ah ahh keşke devam etseydi ..9 haftalikken öldü karnimda ilk Bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım öyle kalmış. .nasıl iptal edicem ki onu ben

Ah ahh keşke devam etseydi ..9 haftalikken öldü karnimda ilk Bebeğimi kürtaj olmak zorunda kaldım öyle kalmış. .nasıl iptal edicem ki onu ben
Ah kiyamam çok üzüldüm. Kusura bakma nolur. Ben de afalladim öyle görünce. Ben de bilmiyorum koymayi da kaldirmayi da. Şuan adet oldum. Maşallah hiç gecikmedi. Öyle kötüyüm ki.

kızlar kan verdim sonucu bekliyorum 1 saate çıkar çok heyecanlıyım dua edin lütfen

Çok ilginç şuan ne kadarlık hamilesin hayırlısı olsun :)
yok canim bu geceen. seneki. gebeligimdi:) bu yuzden bu sefeelik gebeligimi. adetin gecikmesinin 3 gunu cikti gecikmeyi beklemek en sagliklisi bence canim:) simdiki de bes aylik

yok canim bu geceen. seneki. gebeligimdi:) bu yuzden bu sefeelik gebeligimi. adetin gecikmesinin 3 gunu cikti gecikmeyi beklemek en sagliklisi bence canim:) simdiki de bes aylik
Benimde bugün adet günüm geçmesini beklicem Cumartesi test yapmıştım negatif çıktı yok biliyorum çünkü belim karnım ağrıyor. Regl olmayınca da umut ediyoruz insan isteyince işte böyle oluyor :)

Benimde bugün adet günüm geçmesini beklicem Cumartesi test yapmıştım negatif çıktı yok biliyorum çünkü belim karnım ağrıyor. Regl olmayınca da umut ediyoruz insan isteyince işte böyle oluyor :)
ynen. canim gecikmeyi bekle zaten saglikcilar 10 gunluk gecikmeyi onemsiyorlar:) biz dayanamaiyoruz iste

Kızlar herkese meraba az önce yazmıstım.bugün adet günüm kan testi sonucu negatif.çok üzgünüm burdan bekleyenlere tavsiyem adet döneminizin geçmesini bekleyin .

Çok büyük bit hayak kırıklığı hoş gebe kalsaydım bugünde kan testinde çıkardı ama yinede siz bekleyin

Kızlar ya ben cuma günü gibi bat im..kendimi çok daralma hissediyorum çok daraliyorum. Alican gibi oluyorum. Bu ruh halleri nedir ya...yine hamile değilim sanırım yine ovu hesaplicam nisanda. ..ne zormuş ya bu imtihan

Kızlar ya ben cuma günü gibi bat im..kendimi çok daralma hissediyorum çok daraliyorum. Alican gibi oluyorum. Bu ruh halleri nedir ya...yine hamile değilim sanırım yine ovu hesaplicam nisanda. ..ne zormuş ya bu imtihan
Hamile değilmisin . Hamilelik takvimin var

Evet çok zor öğlenden bu yana ağlıyorum tutamıyorum kendimi

@Html hamile değilim .kürtaj olmak zorunda kaldım aralikta o zamandan kaldı nasil düzelecek bilmiyorum. ..

Erken gebelik testi mi normal testlerden mi
Normal testle öğrendim. Bugünde adetime 5 gün var ve test yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı testi ekliyorum. Önceki gebelikte de böyle çok hafif çıkmıştı. Ertesi günler giderek belirginleşmesi lazım. Gölgede karanlıkta çektim . güneşte daha belli oluyor ama o zamanda fotOğraf belli olmuyor. İnce pembe bir çizgi var. Normalde hiç çıkmıyor ki. Zaten uyduruk testle ve çok erken yaptım 5 günüm var.

Eklentiler

• 76B0CE28-E8A3-4668-BE28-1BC75FCAEFEF.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…