Yaa çok erkenmisDaynamadm bugünde test yaptım kocaman tek cizgi bat24u![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok erkenmisDaynamadm bugünde test yaptım kocaman tek cizgi bat24u![]()
Aklımdan hiç çıkmiyor ne zor sürecmisYaa çok erkenmis
Sonucu bizimle de paylaşın lütfenBen bugün yapıcam adet tarihim 22mart
Benim dee 24 25 mart falan zor tutuyorum kendimi test icin. Innnsallahh bu ay olmuşturrrrBenimde beklenen adet günüm 24 Mart bugün idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi davrandım bilemiyorum
Geç döllenme ihtimali olabilir belki.Kızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnnhiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii
![]()
Sonuççç ne oldu hadi hayırlısıBen bugün yapıcam adet tarihim 22mart
Bence derhal kan testi yaymalısınKızlar merhaba, ben birşey danışmak istiyorum 2 yıllık evliyim, şimdiye kadar çocuk dusunmuyorduk ama son 2 aydır düşünmeye basladık. en son adetimi 11 şubatta gördüm.yani bu ay 8 gün geciktim. eşim ile ilişkiden sonra dayanamayıp 7 gün sonra kan da baktırdım 2,40 çıktı.. daha sonra hiç baktırmadım, 2 gündür ise idrarda bakıyorum hemen cıkmıyor fakat 2 gündür 20-30 dk içerisinde belli belirsiz bi çizgi çıkıyor. kanda baktırmaya korkuyorum cesaret edemiyorum. akıl verinnnnhiç adet belirtim yok, ne göğüs agrısı ne birşey. ama son 1 haftadır belimde özellikle sabahları inanılmaz bir ağrı ile uyanıyorum, karın ağrım da mevcut ama adet agrısı gibi değill.. gelmiyor da. sizce stresten miiii
![]()
yarın sabah gidip kan aldıracağım, bakalım.. normalde benim adet dönemim hep ayın 20-25 arası olurdu fakat 2-3aydır sürekli olarak ayın 10-11 inde olmaya başladım.şimdi böyle gecikince de tereddütte kaldım ne bileyim :) bir de tecrübesizim bu konularda teşekkür ederimm :)Bence derhal kan testi yaymalısın
Rica ederim bence hamilesin.hadi hayırlı haberlerini bekliyorumyarın sabah gidip kan aldıracağım, bakalım.. normalde benim adet dönemim hep ayın 20-25 arası olurdu fakat 2-3aydır sürekli olarak ayın 10-11 inde olmaya başladım.şimdi böyle gecikince de tereddütte kaldım ne bileyim :) bir de tecrübesizim bu konularda teşekkür ederimm :)
Sonuc idrarda negatifSonuççç ne oldu hadi hayırlısı
Yaaa...bekliyecez mecburrrrSonuc idrarda negatif. 3gun var adete. Beklemek tek care
Adet olacagim ben hissediyorum ya her ay ki adet belirtileri başladı. Allah hayırlı zamanda versin inşallah..Yaaa...bekliyecez mecburrrr
AminnnAdet olacagim ben hissediyorum ya her ay ki adet belirtileri başladı. Allah hayırlı zamanda versin inşallah..
Canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar ben kan verdimm dua ediiinn nolur